nuuksio uimaranta

Nuuksio Classic Trail Marathon Result List MF Nuuksio Classic Trail ...

Kimmo Lukander. M55. Finish. 4:59:08. 4:59:03. 15:04:01 ... Anna-Mari Himanen. N40. Finish. 4:45:46. 4:45:42 ... Ida-Maria Otonkorpi. N. Finish. 6:12:09. 6:12:04.

nuuksio - Metsähallitus

Nuuksion Pitkäjärvi. Sahajärvi ... Nuuksio. Solvalla. Mustakorpi. Sudenrotko. Nuuksionpää. Romvuori ... годня границей между городами Эспоо и Вихти.

Nuuksio / Noux

Klassarinkierros. Klassarirundan. 3,9 km. Kansallispuisto - Nationalpark ... Klassarinkierros - Klassarirundan. 3,9 km. Maahisenkierros - Vätterundan. 2,0 km.

Nuuksio Pirttimaki

Helsingin kaupungin liikuntaviraston ulkoilureitit. Helsingfors stads idrottsverks vandringsleder. Reitti 2000. Rutt 2000. Luontopolku. Naturstig. Ratsastusreitti.

Nuuksio Noux - Stadissa.fi

Nuuksion kansallispuisto - Noux nationalpark -. Nuuksio nationalpark. Haltia Suomen luontokeskus -. The Finnish Nature Centre. @nuuksio_nationalpark,.

Nuuksio Noux - Metsähallituksen julkaisut - Metsähallitus

Nuuksion Pitkäjärvi. Noux Långträsk. Espoon keskus, Esbo centrum. Helsinki, Helsingfors. Haukkalampi. Swinghill & Nuuksio Bikepark. Pirttimäki/Pirttibacka.

Forest and Well-Being Services for Tourists Case: Nuuksio - Theseus

along Klassarinkierros, a guided trekking route of Nuuksio, continuing along an old stock road towards trekking routes of Haukkalampi. The customers may ...

Lauttasaaren uimaranta

Vedessä ei saa liikkua veneellä, kanootilla tai muulla välineellä poijujen sisäpuolisella ... 6 Kaikki jätteet on koottava niitä varten varattuihin roskasäiliöihin.

Tuomiojärven uimaranta

uimarannalla toimii kesäisin kahvila jota ylläpitää Jyväslentis ry, avoinna päivittäin klo 11 – 19. (säävarauksella), lisätietoja Tuomiojärven rantakahvilasta ...

Kuhmoisten uimaranta

pe 11.7. Kuhmoisten Sanomien päätoimittaja Vesa Koivu soitti ja ilmoitti, että Uimalan puolella Ala- karkjärveä on sinilevää ja lasten uimakoulu on käynnissä.

pyynikin uimaranta - Trepo

33101 TAMPERE. 14-16 C. (03) 565 611 ... 5.4 Sääilmiöiden vaikutukset uimaveden laatuun . ... Syanobakteeriesiintymän kehittymiseen vaikuttavat lämpötila.

koulukadun uimaranta, savonlinna - Sosteri

kuvaus. Koulukadun uimarannan välittömässä läheisyydessä on Pikku. Kakkosen leikkipuisto. Uimaranta on kaupunkiasutuksen välittömässä läheisyydessä.

UIMAVESIPROFIILI - MANSIKKANOKAN UIMARANTA ... - Tornio

UIMAVESIPROFIILI - MANSIKKANOKAN UIMARANTA. Kemin kaupungin liikuntapalvelut on yhteistyössä terveystarkastajien kanssa laatineet Sosiaali- ja.

Uimavesiprofiili_Kelan uimaranta 2012_LUONNOS - Kuusamon ...

2 Uimavesiprofiili Kelan uimaranta, Kuusamo. JOHDANTO. Uimavesiprofiilin tekeminen perustuu vuonna 2006 annettuun Euroopan Parlamentin ja. Neuvoston ...

heikinpohjan uimaranta, savonlinna - Sosteri

5.5 Syanobakteerien (sinilevä) esiintyminen ... Sinilevää ei ole Heikinpohjan uimarannalla esiintynyt. ... Lokit voivat pesiessään aiheuttaa haittaa uimarannan.

UIMAVESIPROFIILI MATINKYLÄN UIMARANTA, ESPOO

MATINKYLÄN UIMARANTA, ESPOO. 2. Sosiaali- ja terveysministeriön asetus 177/2008 yleisten uimarantojen uimaveden laatuvaatimuksista ja valvonnasta.

vetokannaksen uimaranta - Vantaan kaupunki

29. maaliskuu 2019 ... Uimavesiprofiili, 8 §. Uimarannan omistajan tai haltijan on yhteistyössä kunnan terveyden-suojeluviranomaisen kanssa laadittava tämän ...

Uimavesiprofiili Väinölänniemen uimaranta, KUOPIO

Hyppytornin puolella rantaa on valvomotila ja saunatilat. Kesäisin kioski on avoinna asiakkaille. Rannalla on myös laituri ja hyppytorni. Rannalla voi pelata ...

puujärven uimaranta - uimavesiprofiili - Lohja

31. toukokuu 2019 ... 3 = Erittäin runsaasti levää: levä muodostaa laajoja ... Pitkät lämpimät ja tuulettomat jaksot voivat vaikuttaa suotuisasti sinilevien esiintymiseen.

UIMAVESIPROFIILI - MANSIKKANOKAN UIMARANTA Kemin ...

Kemin Vesi Oy. Valtakatu 26, 94100 Kemi. 2. MAANTIETEELLINEN SIJAINTI. 2.1 Uimarannan nimi. Mansikkanokan uimaranta. 2.2 Uimarannan lyhyt nimi.

uimaranta-alueen säännöt - Järvenpää

UIMARANTA-ALUEEN SÄÄNNÖT. Järvenpään kaupungin uimarannoilla: Tervanokan uimaranta, Tervanokantie 10, 04400 Järvenpää. Ranta avoinna klo 06.00 ...

Pyynpäänkatu Isometsäntie Pohjoiskehä WC Laavu Uimaranta ...

Latumaja. WC. Laavu. Uimaranta. Parkkipaikka. Pyörätuolireitti n.1,6 km. Latumajareitti n.12 km. Maanmittauslaitos. C. Rauman kaupunki 2012. C. 0. 500 m.

uimavesiprofiili pankalammen uimaranta 2016 - Mikkeli

UIMAVESIPROFIILI – PANKALAMPI, MIKKELI. UIMAVESIPROFIILI ... Mikkelin kaupunki, Raatihuoneenkatu 8-10, PL 33, 50101 Mikkeli. 1.2 Uimarannan ...

uimavesiprofiili tervanokan uimaranta järvenpään kaupunki

MAANTIETEELLINEN SIJAINTI. 2.1 Uimarannan nimi. Tervanokan uimaranta. 2.2 Uimarannan lyhyt nimi. Tervanokan uimaranta. 2.3 Uimarannan ID-tunnus *).

UIMAVESIPROFIILI - TAKAJÄRVEN UIMARANTA ... - Kemin kaupunki

UIMAVESIPROFIILI - TAKAJÄRVEN UIMARANTA. Kemin liikuntapalvelut on yhteistyössä terveystarkastajien kanssa laatineet Sosiaali- ja terveysministeriön ...

uimavesiprofiili – äijänniemen uimaranta - Kotkan kaupunki

17. huhtikuu 2019 ... A. Ahlström Oy. Laviantie 22, 29600 ... Kymen Vesi Oy. Malminginkatu 16 ... syanobakteerien esiintymistä uimavedessä tai rantahiekassa.

uimavesiprofiili pitkäjärven uimaranta 2016 - Mikkeli

UIMAVESIPROFIILI – PITKÄJÄRVEN UIMARANTA, MIKKELI. 2. Sosiaali- ja terveysministeriön asetus 177/2008 yleisten uimarantojen uimaveden.

uimavesiprofiili kallahdenniemen uimaranta, helsinki - Helsingin ...

UIMAVESIPROFIILI. KALLAHDENNIEMEN UIMARANTA, HELSINKI. 1. SISÄLLYS. JOHDANTO. 1. YHTEYSTIEDOT. 1.1 Uimarannan omistaja ja yhteystiedot.

haukilahti- mellstenin uimaranta - Espoon kaupunki

HAUKILAHTI-MELLSTENIN UIMARANTA, ESPOO. 2. Sosiaali- ja terveysministeriön asetus 177/2008 yleisten uimarantojen uimaveden laatuvaatimuksista ja ...

UIMAVESIPROFIILI - TAKAJÄRVEN UIMARANTA Kemin ... - Tornio

Kemin liikuntapalvelut on yhteistyössä terveystarkastajien kanssa laatineet Sosiaali- ja terveysministeriön ... 1.5 Vesi- ja viemärilaitos ja yhteystiedot. Kemin Vesi ...

uimavesiprofiili – emolahden uimaranta, pyhäjärvi - Selänne

15. elokuu 2016 ... 5.5 Syanobakteerien (sinilevä) esiintyminen . ... sisältävässä vedessä uiminen voi aiheuttaa ihottumaa, päänsärkyä ja kuumeilua. Kun tuhannet.

Turvallisuusasiakirja Vetokannaksen uimaranta - Vantaan kaupunki

28. kesäkuu 2018 ... Kohde: Vetokannaksen uimaranta. Vantaanlaaksontie 1. Palvelun tarjoaja: Vantaan kaupunki. Liikuntapalvelut. Liikuntapalveluiden toimisto.

KIHNIÖ PYHÄNIEMI UIMARANTA JA LEIRIKESKUS ... - Kyppi.fi

KIHNIÖ PYHÄNIEMI UIMARANTA JA LEIRIKESKUS. Kivikautisen asuinpaikka-a! ueen koekaivaus 1981. Hannu Kotivuori ja Jyri Saukkonen ...

uimavesiprofiili aurinkolahden uimaranta, helsinki - Helsingin ...

AURINKOLAHDEN UIMARANTA, HELSINKI. 7. Ulkosuihku ja pukukopit Aurinkolahdessa. 4.2 Huolto ja kunnossapito. Huollosta ja ylläpidosta vastaa Helsingin ...

Lainerannan uimaranta uudistuu Jäsenmaksu 2016 ... - Laineranta

Seuraa kyläyhdistyksen ilmoitustauluja ja nettisivuja www.laineranta.fi tai Facebook-sivua Laineranta – ... Luontoilta. Suunnitelmissa luontoaiheinen ilta.

uimavesiprofiili otanlahden uimaranta 2019 - Rauman kaupunki

14. kesäkuu 2019 ... Otanlahti on matala hiekkainen lahti. Myös uimaranta on pitkään mata- la. Alueella on myös Rauman kesäteatteri ja maauimala. Lahden toisel-.

asikkalan kunta kalmarinrannan uimaranta, asikkala uimavesiprofiili

15. kesäkuu 2017 ... Anianpellon markkinat, jolloin ranta-alueelle voi joutua roskia. Markkinoiden aikana rannan läheisyydessä on mm. markkinamyyjien autoja ja ...

uimavesiprofiili rastilan uimaranta, helsinki - Helsingin kaupunki

RASTILAN UIMARANTA, HELSINKI. 1. SISÄLLYS. JOHDANTO. 1. YHTEYSTIEDOT. 1.1 Uimarannan omistaja ja yhteystiedot. 1.2 Uimarannan ylläpitäjä ja ...