kasvatus Sallan lukio Katse kulttuuri - Sallan Kunta

21. helmikuu 2020 ... vointi- messut sivu 16. LaSten ja nuorten paLVeLuiden teemaLeHti ... Kiusaa- jien on todettu pärjäävän keski- ... tolle Karjalan kannaksen.

kasvatus Sallan lukio Katse kulttuuri - Sallan Kunta - Asiaan liittyvät asiakirjat

kasvatus Sallan lukio Katse kulttuuri - Sallan Kunta

21. helmikuu 2020 ... vointi- messut sivu 16. LaSten ja nuorten paLVeLuiden teemaLeHti ... Kiusaa- jien on todettu pärjäävän keski- ... tolle Karjalan kannaksen.

Sallan lukio 50-vuotta Museo juhlii aprillipäivänä ... - Sallan Kunta

16. maaliskuu 2016 ... Paras aika mullanvaihtoon on kasvukauden alussa helmi-maaliskuulla. ... Saintpaulia on helppo lisätä lehdistä, upotat vain leh- den varren ...

Historiaa Sallan radalta Äinpäin- ja Salla-päivät ... - Sallan Kunta

12. kesäkuu 2019 ... kehittämisessä. ” selyä on mahdollista täyttää netissä Sallan ... rattavana on keilakenkiä, ja lisäksi kahviosta saa ostaa suolaista tai makeaa.

kotona pärjäämistä tukevat palvelut sallan kunnassa - Sallan Kunta

Kotihoidon palveluja voi saada tilanteessa, jossa kotona selviytyminen on vaikeutunut vanhuuden, sairauden, vammaisuuden tai muun syyn takia. Kunta perii ...

Kesätöissä Sallan kunnalle Kursussa poltetaan ... - Sallan Kunta

62. Reumayhdistys kahvia, leivonnaisia. 63. Sallan Helluntaiseurakunta kahvia, leivonnaisia. 64. Leena Hoikka vaatteet. 65. Leena Larvanto vaatteet. 66. 67.

Sallan hyvinvointimessut Kaavan hyväksyminen ... - Sallan Kunta

5. maaliskuu 2020 ... Messujen ohjelma tulee olemaan laadukas, monipuolinen ja kaikenikäiset huo- mioon ottava ... henkisestä hyvinvoinnista ja terveydestä. Messut ... Messuohjelmassa muotinäytös klo 14.00 - 15.00 kauneus-, hyvinvointi- ja.

Huippumusiikkia Saijazzeilla ja Sallan kirkossa ... - Sallan Kunta

poromerkit, metsästys- ja kalastustaidot, koneiden rassaaminen ja erilainen ra- kentelu. Voisiko perusopetuksen päättötodistuksessa komeilla metsästäjäkortin.

Sallan tiedotuslehti 4 / 2019 Kansalaisopisto ... - Sallan Kunta

Upeat koivutarjottimet taideaiheella 45 €, lasinaluset 6 €. / kpl ja korvakorut 40 €. Sallalaisia tuliaisia ... ja englanniksi. Julkistami- nen tapahtuu Matka2020-.

sallan kunnan ikäihmisten palveluopas - Sallan Kunta

INVAPYSÄKÖINTI. Auton pysäköintiluvan myöntää Trafi. Hakemukseen tarvitaan lääkärinlausunto. Lupa on voimassa koko maassa ja se on henkilökohtainen ja ...

Sallan tiedotuslehti 1-2010 - Sallan Kunta

epäoikeudenmukaisesta kohtelusta, kun on sen paikka, mutta vihan tulisi sammua asian käsittelyn jälkeen eikä jatkua ... kravattineulaa. Ei ole kuin mieliku-.

Sallan tiedotuslehti 2-2010 - Sallan Kunta

Sallatunturin Yksityismökit. Nupustia Oy. Taimikkotie 1 B. 98900 Salla (opastus Sallatunturilla). Puh. (016) 837 766. Fax (016) 837 792 [email protected]

Millainen on Sallan tulevaisuus? - Sallan Kunta

26. marraskuu 2011 ... kainen kuntosali, laskettelukeskus “Salma“, katet- tu jäähalli, valaistuja latuja. ... Lounaskahvila Johanna. Sallan Silmälasi. Ravintola Sallan ...

Sallan tiedotuslehti 5-2009 - Sallan Kunta

Havaintokanavatesti. (Kirjasta Erilaisen oppijan käsikirja –Luvuista lakeihin, kuntoutuksesta keinoihin – Erilaisten oppi- joiden liitto ry Lukineuvola-hanke).

sallan portin tuulivoimapuisto - Sallan Kunta

runsaampaa. Metsähanhia (sisältää määrittämättömät harmaahanhet) havaittiin liki 600 muuttavaa, mutta joutsenia vain 12. Petolinnuista eniten havaittiin hive-.

huutokauppa Sallan - Sallan Kunta

16. heinäkuu 2016 ... huutokauppa sivu 3. Sallan frisbeegolf- ... Varsinainen huutokauppa pidetään perjantaina ja ... Oulanka/Metsähallitus. 18. 19. Sanna Lämsä.

Opinto-opas - Sallan lukio

kemia, kansalaisopiston suunnittelijaopettaja. Kettunen Outi uskonto. 0400 292 794. Kivelä Henna opinto-ohjaaja. 040 519 1013. Korhonen Hannu kuvataide.

SALLAN KUNTA

1. tammikuu 2020 ... Hoivapuolella valmistuvat Attendo Meri- ... Essi vähentää huomattavasti ... Julkaisun osoite on http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-366-012-0.

SALLAN KUNTA TIEDOTTAA

14. marraskuu 2019 ... K-MARKET PUOLUKKA: pe 29.11.2019 klo 14-17. VAPAA-AIKATALO SALLANSUU: ma 2.12.2019 klo 9-11. NEUVOLA: ke 4.12.2019 klo 8-18.

pedasofia - Sallan Kunta

15. tammikuu 2020 ... Lapin Kirjallisuusseuran organisoimilla kirjoittajakursseilla hän on käynyt kai toistakymmentä kertaa ja aina riittää opinhaluisia. Taija on kan-.

Kullero - Sallan Kunta

voisi olla lappalaistyylinen, mutta muukin vanhan ajan hame käy. Museoasunnon asukkaat toivoisivat myös muita vaatteita sekä astioita 1940 – 1960 – luvuilta.

laskiainen - Sallan Kunta

Heidi Nyman, varajäsen. Marja Leena Hautajärvi ... Sohvi Virkkula toi Sallaan nuorten SM-pujottelussa ... Sallan Karhujen Sohvi Virkkula otti yllättäen pronssia.

Kelkkareittikartta - Sallan Kunta

Moottorikelkkareitit tunnistaa pyöreästä sinisestä liikennemerkistä jossa on valkoinen moottorikelkan kuva. Moottorikelkalla ajoon vaaditaan T-luokan ajokortti.

Syystunnelmia - Sallan Kunta

Tällä matkal- la äitini isä sairastui vakavasti ja kuoli. Hänen matkansa päätyi ... Huhtala, Eila Hautaniemi, Maria Ämmälä, Olli Mikkola, Marita Iso-Heiko ja Tarja Mattila. ... Mikael Oinaan, Aada Kunnarin ja Elias Konttaniemen mielestä parasta ...

viestintäohje - Sallan Kunta

VAAKUNA. 10 ... SEUTUVIESTINTÄ. Itä – Lapin kuntayhtymä on Sallan, Posion, Pelkosenniemen, Savukosken ja Kemijärven kuntien vapaaehtoinen yhteistyö ...

Salla 2020 - Sallan Kunta

Sallatunturi ja koko Salla tarjoaa hyvät puitteet lomanviettoon, erästelyyn, luontoaktiviteetteihin tai ... Yksityismökkien osuus sekä kotimainen että ulkomainen ...

Kuntatiedote 13.6.2019 n:o 12 - Sallan Kunta

13. kesäkuu 2019 ... Salla tai kuntarekry -palvelimen kautta www.kuntarek- ry.fi 28.6.2019 klo 12.00 mennessä. Lisätietoja antaa siivoustyönjohtaja Eija Junttila, puh ...

Kirpeä syystuuli - Sallan Kunta

Usein elämän leppoistaminen edellyttää paikkaa ja tilaa, joka antaa mahdollisuuden rauhoittumiseen. Lukuisten meidän omassa museos- sa kävijöiden olen ...

salla sweet - Sallan Kunta

Edessä istumassa: Pekka Huhtala ja Erkki Vuorela. ... Yksi vaadin, yksi härkä ja hirvas kaikki yhteistyössä ... ECO-PRINT OY, Iisalmi www.ecoprint.info. Paino:.

Hauskaa Pääsiäistä! - Sallan Kunta

22. maaliskuu 2008 ... jeure, kovaa suosiota ja keikkoja tahko- ava Sallalainen Stalingrad ... Hauskaa Pääsiäistä! Mestaripotkij a oli Rau- ... Eräänä pääsiäisenä hiih-.

Nuolivaaran tuulivoimaosayleiskaavat - Sallan Kunta

6. marraskuu 2017 ... Rovaniemen kaupunki. Ukkoverkot Oy ... aiemmista tuulivoimahankkeista saadut kokemukset sekä eri tahoilta saatava palaute. Tuulipuiston ...

Lähihoitajia valmistui Sallassa - Sallan Kunta

Kahvila-pizzeria Akkavaara, Sportia Salla, Jaanan Kenkä ja Posti, Sallan. Rautatori, Sallan Poropuisto, Sallatunturin Tuvat, Holiday Club Salla, Salla. Ski Resort ...

varhaiskasvatus-suunnitelma 2017 - Sallan Kunta

Varhaiskasvatussuunnitelma laaditaan siten, että se määrittelee, ohjaa ja tukee varhaiskasvatuksen järjes- tämistä paikallisesti. Suunnitelmaa laadittaessa tulee ...

sallan kirkonkyln osayleiskaava - Kittilän kunta

Katemateriaali. Kattokaltevuus. 835/2. Alkuperäinen maanpintakerros. (kammi). Ei määrätty. Lasi (iglu). Lohko. Talotyyppi. Julkisivumateriaali. Julkisivun väri. C.

200 lahja- vinkkiä Sallasta Joulunavaus - Sallan Kunta

Tuntsan Pirrahan on vanha, lohta hyvin antanut kalastusväline. Sitä käy- tettiin Tuntsajoella, ennen sotia, kun lohella oli vielä vapaa pääsy jokeen. Pirra on lipan ja ...

Mika Honkalinna – Lumen Aika - Sallan Kunta

Sosiaalityössä haasteena on lasten ja nuor- ... langasta (viikinkiketjut) 16. – ... me, panemme sukat jal- kaan ... komuoto oli Nalle Puh pääsiäismunassa joka oli.

Sallalaiset suunnistamaan Sallapäivät – Luonnosta ... - Sallan Kunta

16. heinäkuu 2016 ... Lehti ilmestyy 3 – 4 kertaa vuodessa. Luonnosta hyvinvointia www.salla.fi/Kotosallalehti. Sallan tiedotuslehti 2 / 2016.