Kasvu Växtkraft - NNKY

7. maaliskuu 2008 ... Nainen, NNKY-liitto, Pohjoinen Rautatiekatu 3 B, 00100 Helsinki. Keimiötunturin Maja. Ohjelmakalenteri 2008. TELTTAELÄMÄÄ 7.–12.8.

Kasvu Växtkraft - NNKY - Asiaan liittyvät asiakirjat

Kasvu Växtkraft - NNKY

7. maaliskuu 2008 ... Nainen, NNKY-liitto, Pohjoinen Rautatiekatu 3 B, 00100 Helsinki. Keimiötunturin Maja. Ohjelmakalenteri 2008. TELTTAELÄMÄÄ 7.–12.8.

Keho on - NNKY

New Yorkissa pidetyn Helvi Sipilä -seminaarin* tyttöjen ja naisten ... lankäytön rakenteita, rajoittavat naisten päätöksente- ... varastossa oli jo laskettelusukset.

Lataa PDF - NNKY

19. syyskuu 2011 ... Hämeenlinna, vko 47. Mariehamn, vko 47. Vasa, 24–30.1. ... seuraa Hämeen Sanomien Menokatu-palstaa. Imatran NNKY. Lappeentie 29 C 21 ...

NNKY KFUK

NNKY-liiton NOT for sale® -kampanjan tarkoituksena on li- ... NOT for sale® -kampanjan uutuustuote on laukkukoukku, ... Kirkkopuistikko 30, 65100 Vaasa,.

Kaamos - NNKY

mukset. Enkä pettynytkään. Rovaniemeltä jatkunut linja-auto- matka Sodankylään oli suoranainen sokki: pilkkopimeää keskellä päivää! Tuijotin auton ikkunasta ...

Oodi kirjalle - NNKY

Colette-elokuva on epookkielokuva- na kaunista katseltavaa ja näyttelijät, var- sinkin nimiosan esittäjä Keira Knight- ley, vakuuttavia rooleissaan. Aviomiehen.

syksy 2018 - NNKY

Jaana Rantala, Turun NNKY:n puheenjohtaja. NNKY:n paikallisyhdistykset 22 paikkakunnalla tarjoavat naisille, tytöille ja perheille monipuolisia toimintamuotoja ...

Lapsi Barnet - NNKY

Kirkkopuistikko 30, 65100 Vaasa,. Lisätietoja: pj. Anna-Liisa Tuomi, p. (06) 317 2612 tai ... NOT for sale. -laukkukoukku á 8,00 eu- roa (tuotto NNKY:n Maail-.

Näkyvä Nainen - NNKY

5. helmikuu 2010 ... perheen ravitsemisesta on useimmiten naisten vastuulla. Naisten ... Syys-lokakuun vaihteessa pistämme vielä rinkat selkään ja etsimme ...

Muutos | Förändringar - NNKY

Tanja Nieminen. Sivu 12. Sysmän NNKY:n vappubrunssi. Ulla Virkkunen. Kansikuva: Kenian NNKY:n edellinen pääsihteeri. Alice Abok vieraili Suomessa.

Hyvää Joulua! God Jul! - NNKY

jouluperinteessäni. Lapsuuteni jouluruokiin kuului ehdotto- masti myös lipeäkala. ... lannin, saksan, espanjan, ranskan ja suomen sanontoja yli 300 hakusanan ...

Myötätunto kannattelee - NNKY

Aktivoi aineenvaihduntasi. Anu Marin. Otava. Vähennä kaloreita ilman dieettiä. Pertti Mustajoki. Duodecim. Tavoitteesta tavaksi. Anu Kangasniemi. Kirjapaja.

Taloustaidoissa taitavaksi! - NNKY

Oulun NNKY auttaa vanhuksia byrokratian kiemuroissa. 12–13 Luovalla toimin- nalla iloa ja yhteyttä – yhdistystoiminta tukee hyvinvointia. 14 Kuka päättää mitä.

vastuu ansvar - NNKY

Kamraatti-projektin kanssa. Kädentaitojen pajassa tehdään saippuaa la 14.11. klo. 10-14. Paikka Konstila Valveella, Hallituskatu 7. Ohjaa- jana Satu Leinonen ...

Vapaaehtoisena vaikutat - NNKY

9. maaliskuu 2011 ... Lähetysjuhlat, Pori. 27.6.–1.7. Tunturikeimiön yöttömän yön ... nen hoito- ja kuntoutuskeskus Steere. House oli kissatalo jo uudisrakennuksen.

Tietosuojaseloste (pdf) - Tampereen NNKY

25. tammikuu 2019 ... Tampereen NNKY:n jäsenrekisterin käyttäjät: Heidi Keränen ja Annamari ... Heidi Keränen 358(0)44 204 4000, [email protected]

NNKY:n jäsenlehti 110 vuotta

Kellarikirppis, Asemakatu 15 (sisäpihalta alas kella- riin) to klo 16–18. Tervetuloa ostoksille! ... (1999): Uskonnot maailmanpolitiikassa. Porvoo-Helsinki-Juva.

NNKY .KFUK .YWCA

16. toukokuu 2012 ... turvallista maailma itsellemme ja kaikille naisille. Meidän silmiemme ... Maailma tarvitsee parantavaa siuna- ... televisiosarjasta Mimun maailma.

Naiset naisten parhaaksi - NNKY

20. helmikuu 2018 ... 15 Virsiä ja viiniä: Kaksi lahjaa nautitta- ... ja viinien maistelu on hyvä kokonai- suus, jonka idea ... Raskaus ja synnyttäminen eivät ole pelkkää ...

Feminismi on kaikkien puolella - NNKY

pomista & käsitöitä yhdessä äitien kanssa. Tied. . Vastaan- otetaan lahjoituksina kaikenlaisia vil- lalankoja. Maailmankauppa Juuttiputiikin pop up -myymälä .– .

Vapaaehtoistyö on rakkauden työtä - NNKY

13. tammikuu 2019 ... aiden lasten vanhempien avioero- riski on suuri ... (1888–1925) ja opettaja Emilia Hällströmin (1860–1941) ... Mari Vuorisalmi ja Tuikku Närhi.

Partiossa kaikki on kivaa! - NNKY

N. Kannessa: Tampereen Lokit on NN-. KY-taustainen partiolippukun- ta tytöille. Se on perustettu vuonna 1927. Vartionjohtajana toimiva 15-vuotias Miina Aal-.

Naisen arki | Kvinnovardag - NNKY

25. tammikuu 2011 ... noo tyttö. Tuula Virsiheimo. Oulu muuttamaan asennettaan elämään ja suitsimaan kielteisiä ... Nuotassa NNKY:n vappubrunssi jumalanpalve-.

Naiseus ja hyvinvointi: Oivalluksia elämästä - NNKY

päänahkaan ja hiuksiin illalla ja pestä hiukset aamulla pehmeiksi ja kiiltävik- si. Nokkosvettä voi käyttää myös vii- meisenä huuhteluvetenä. Erityisesti hiuksille ...

Toimintakertomus vuodelta 2018 - Kuopion NNKY

Kiinteistöjen vuokraamisen toteutti vuokrakonsultti Juhani Hippi. Sijoituksiin liittyen, hallitus päätti myydä tulevina vuosina joitakin kiinteistöjä kartuttaakseen.

Naiset tunturissa – vaellusta ja neulepuikkojen kilinää 18 ... - NNKY

24. elokuu 2019 ... Veli Koljonen on Lapin luonnon armoitettu kuvaaja. Hänen pensselinsä vedot tallentavat vuodenajat, vuorokaudenajat, eläimet, kukat, kasvit, ...

SYKSY 2019 Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes ... - NNKY

16. syyskuu 2019 ... TimeLessBody torstaisin alk.5.9. klo 18-19, Aninkaisten koulutalo G-Sali,. Yhdysvaltalainen tanssija ja koreografi Nurit Krauss on kehittänyt.

MTT Kasvu 20

10. tammikuu 2014 ... humanistiselta ja kasvatusalalta, luonnonvarar ja ympäristöalalta, sosiaalir, terveysr ja liikuntaralalta sekä matkailur, ravitsemisr ja talousalalta ...

MTT Kasvu 19

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai asiaan perehtynyt vapaaehtois- työntekijä. Sosiaalipeda- goginen hevostoiminta, kaverikoira toiminta. Eläinavusteinen.

Lapsen kasvu

on luonnollisesti normaalin kasvun ja sen vaihtelui- ... taessa. Murrosikäkehityksen vaihtelu on myös vahvasti ... ta-aineseulonta ja kilpirauhasarvot (TSH ja T4v).

MTT Kasvu 19 - Jukuri

Paikallisesti sopeutuneet alkuperäisrodut, kuten itäsuomalainen kyyttökarja, lapinlehmä, suo- menhevonen taikka suomenlammas, ovat tärkeässä asemassa ...

MTT Kasvu 23 - Jukuri

Hankkeen ja sen yhteis- työkumppaneiden vuorovaikutuksesta syntyi paljon sellaista uutta, mitä ei osattu ennakoida. ... Pionin sie- meniä ja juuria ... tamista varten. Seinän viereen rakennettava perennapenkki on tehtävä niin kauas seinästä,.

Maatalousyrityksen kasvu ja kannattavuus

2. toukokuu 2014 ... Kannattavuuden hajonta lypsykarjatiloilla (vuosi 2012). Kannattavuuskerroin Kannattavuuskerroin Kannattavuuskerroin hyvät keskiarvo heikot.

KASVU JA KEHITYS – LIIKUNTAPSYKOLOGIAN ...

toteutus. Jyväskylän yliopisto. Liikuntapedagogiikan pro gradu –tutkielma, 2006, 80 s. Kasvu ja kehitys –verkkokurssi Optima-oppimisympäristössä, osoitteessa:.

Resilienssi ja posttraumaattinen kasvu

Suomen kieleen on va kiintumassa termi posttraumaattinen kasvu. Resilienssi. Suomenkielisiä käsitteitä, jotka osittain vastaa vat resilienssiä, ovat mm. psyykkinen ...

lapsen kasvu - Terveydentukena.fi

1. LAPSEN. KASVU. – mitä kasvukäyrät kertovat? ... tytöillä rintojen kasvu, joka voi olla varhaisessa vai- heessa vain ... sia ja aikuisena selvästi lyhyitä.