kuntosalin käyttösäännöt - Jyväskylän korkeakoululiikunta

Kuntosali ja sen välineet on tarkoitettu Jyväskylän yliopiston henkilökunnan käyttöön. ... Kuntosali on avoinna Agoran muun aukiolon mukaisesti. Aukioloajat.

kuntosalin käyttösäännöt - Jyväskylän korkeakoululiikunta - Asiaan liittyvät asiakirjat

kuntosalin käyttösäännöt - Jyväskylän korkeakoululiikunta

Kuntosali ja sen välineet on tarkoitettu Jyväskylän yliopiston henkilökunnan käyttöön. ... Kuntosali on avoinna Agoran muun aukiolon mukaisesti. Aukioloajat.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO AGORAN KUNTOSALIN ...

Agoran kuntosalin käyttöä hallinnoi tilapalvelut. Tilassa olevat laitteet ovat hallintokeskuksen omaisuutta. - Kuntosali ja sen välineet on tarkoitettu Jyväskylän ...

Saimaan korkeakoululiikunta - LUTPub

Year: 2012 Place: Lappeenranta ... Lappeenranta University of Technology. ... mainittuja lajeja olivat jooga, pyöräily, ratsastus, laskettelu ja lumilautailu.

Kuntosalin liiketoimintasuunnitelma - Core

selvittää, kuinka vaativaa oman kuntosalin perustaminen olisi. ... sen perustaminen edellyttää ja miten yritystoiminnasta rakennettaisiin ... Ravintola Bella. Notte.

VIRKISTYSUIMALA SATEENKAAREN JA KUNTOSALIN TAKSAT ...

1. maaliskuu 2015 ... VIRKISTYSUIMALA SATEENKAAREN JA KUNTOSALIN. TAKSAT 1.3.2015 alkaen. Käyttöaika 1 ½ h Hinnat sis alv. KERTAMAKSU: €.

Kuntosalin käyttölupa - Koulutuskeskus Salpaus

15. lokakuu 2019 ... Kuntosalin tagi-avain on palautettava opintotoimistoon viimeistään, kun opiskelija valmistuu Salpauksesta. OPISKELIJA. Nimi. Osoite. Puh.

RAJAPIRTIN KUNTOSALIN PERUSTAMISEN MERKITYS ... - JYX

2. joulukuu 2015 ... Dippiteline. 1 kpl. Dippivyö lisäpainoille. 1 kpl. Erilaiset otekahvat taljalaitteeseen. 4 kpl. Hauiskääntöteline. 1 kpl. Hyppyarkku. 1 kpl.

Lotilan koulun kuntosalin aukioloajat

LOTILAN KOULUN KUNTOSALIN. YLEISÖVUOROT. TI, TO, PE KLO: 7-9.00,. TI, KE, PE, KLO: 14-21.00. LA: 9-12.00. SU: 12-18.00.

kuntosalin valintaan vaikuttavat tekijat.pdf - Theseus

fit-salit. Naisille suunnatuista saleista työssä on mainittu LadyLine sekä kuntien ja koulujen ... tävänsä kuntosaliketjuja, kuten SatsElixia, Esport ja Fitness 24/7. ... Jyväskylä. Kananen, J. 2010. Opinnäytetyön kirjoittamisen käytännön opas.

kuntosalin toiminnallisuuden, esteettisyyden ja kilpailuky - Theseus

tu suihkukaapit ja naisten pukuhuoneessa on infrapunasauna. Naisten puku- huoneen sisäänkäynnin ... NORO Fix Trend 550 1314. LSK 560 x 320 x 515 mm.

24h-lukusalin käyttösäännöt

Lukusali on tarkoitettu Helsingin yliopiston opiskelijoille hiljaisuutta vaativaan opiskeluun. Opiskelijat voivat ... osoitettava henkilöllisyys esim. opiskelijakortilla.

Käyttösäännöt - Isokyrö

http://eepos.finna.fi. Isonkyrön kunta. Vaihde: (06) 470 1111. Y-tunnus 0178131-2. Pohjankyröntie 136 ma-pe klo 9.00–15.00 www.isokyro.fi. 61500 ISOKYRÖ.

Kirjaston käyttösäännöt

1. huhtikuu 2019 ... ... kirjastoista (1492/2016). Kirjaston asiakastilojen käyttö ja aukioloajat ... toimipisteiden aukioloajat ja kirjastoautojen aikataulut tiedotetaan kirjaston toimipisteissä ja verkkosivuilla. ... http://www.kajaani.fi/kirjasto. Facebook: ...

käyttösäännöt - Virolahti

Kyyti-kirjastoilla on yhteinen kirjastojärjestelmä, johon asiakkaalla on yksi kirjastokortti. ... Hamina – Iitti – Kotka – Kouvola – Miehikkälä – Pyhtää – Virolahti.

VASKI-KIRJASTOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT

osoitteessa www.vaskikirjastot.fi. Kirjastoissa olevien laitteiden käytöstä on erilliset ... jotka edellyttävät kirjautumista. (esimerkiksi e-lehtiä ja e-kirjoja). Joissakin ...

Eepos-kirjastojen käyttösäännöt

Kauhava, Kuortane, Kurikka, Laihia, Lappajärvi, Lapua, Perho, Seinäjoki, Soini,. Teuva ... Laina-aika päättyy eräpäivänä, kun kirjaston aukioloaika päättyy.

Kirjaston käyttösäännöt - Oamk

OULUN AMMATTIKORKEAKOULU, KIRJASTO :: oamk.fi. 1. Kirjaston käyttösäännöt ... Oulaisten oppimiskeskus palvelee vain Oulun ammattikorkeakoulun ...

Rukan käyttösäännöt - IPH-Isännöintipalvelut Oy

74120 Iisalmi. LOMAOSAKKEEN ... Tomuta ja tuuleta vuodevaatteet ja matot (tahriutuneet on pestävä itse tai vietävä pesulaan). - Pese wc, myös lattiat ja ...

Humanistiklusterin käyttösäännöt - Humanisticum

Humanistiklusterin järjestöjä ovat ne järjestöt, joille HYY osoittaa tiloja edellämainituista tiloista. Järjestöillä tulee olla voimassa oleva tilankäyttösopimus HYYn ...

Kämppien avain- ja käyttösäännöt - Tunturilatu

Tunturilatu ry:n jäsenillä on oikeus yhden vuoden jäsenyyden jälkeen päästä Tunturiladun kämppäavaimen haltijaksi maksamalla siitä voimassa olevan ...

kulkuavaimen käyttösäännöt - Aalto-yliopisto

yliopiston läsnäolotodistus tai erillinen kirjallinen lupa, joka oikeuttaa kulkuavaimen lainaamisen. Lainaaja voi saada avaimen vain sellaiseen yksikköön, jossa ...

Käyttösäännöt - OUTI-kirjastot - Finna

7. tammikuu 2019 ... Kuusamon, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun,. Pudasjärven ... kaksisataa lainaa. • Elokuvien ja digitaalisten pelien lainauksessa.

ICPC-2:n rakenne ja käyttösäännöt - Kuntaliitto

Kun ICPC-2 -luokituksella kirjataan diagnoosi- tai käyntisyytietoa ... käytettävissä ovat ICPC-koodit 'A97, Ei sairautta' sekä 'A98, Terveyden ylläpito / sairauden.

Lappeenrannan tiedekirjaston käyttösäännöt 1.1.2016 ... - LUT

1. tammikuu 2016 ... ... (Skinnarilankatu 34, Lappeenranta) ja Imatralla Saimaan ... muutoksista tiedotetaan kirjaston verkkosivuilla ja palvelupisteissä. 1. ... ammattikorkeakoulun henkilökunnalle ja opiskelijoille maksutta kirjaston aukioloaikoina.

Helle-kirjastojen käyttösäännöt - Siuntio

14. syyskuu 2018 ... Lapinjärvi. Loviisa. Myrskylä ... telmä, verkkokirjasto ja kirjasto- kortti. Käyttösäännöt ... Helle-kirjastojen palveluita voivat käyttää kaikki, jotka ...

Anders‐kirjastojen käyttösäännöt - Toholammin kunta

ovat voimassa 1.9.2017 lähtien. Anders‐kirjastoihin kuuluvat seuraavien kuntien ja kaupunkien yleiset kirjastot: Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola,. Lestijärvi ...

Leipätehtaan saunatilojen käyttösäännöt päivitetty 13.12.2019

13. joulukuu 2019 ... Hietasaarenkatu 14, 65100 Vaasa. 1. Sauna- ja kokoustilojen varaukset tulee tehdä ylioppilaskunnan ... Vaasan yliopiston ylioppilaskunta.

OULUN YLIOPISTON KIRJASTON KÄYTTÖSÄÄNNÖT Helmikuu ...

Kirjaston aukioloajat voivat vaihdella toimipaikoittain. Kirjaston aukioloajoista päättää kirjastonjohtaja. TIETOAINEISTOT. Kirjasto tarjoaa asiakkaiden käyttöön ...

Kuopion kaupunginkirjaston käyttösäännöt 2.3.2020, voimassa ...

22. tammikuu 2020 ... Asiakasrekisterin tietosuojaseloste on nähtävissä kirjastossa sekä verkkokirjastossa (kuopio.finna.fi). Kirjastokortti on henkilökohtainen ja kortin ...

Helle-kirjastojen käyttösäännöt - Pornaisten Kunta

kirjastot: Askola. Hanko (11/2017 alkaen). Inkoo (11/2017 alkaen). Lapinjärvi (8/2017 alkaen) ... Kirjastoilla on yhteinen kirjasto- ... kirjastojen maksut ja laina-ajat.

Tiekkö-kirjastojen käyttösäännöt 1.7.2018, voimassa tois- taiseksi ...

kunnankirjasto, Nivalan kaupunginkirjasto, Oulaisten kaupunginkir- jasto, Sievin kunnankirjasto ja Ylivieskan kaupunginkirjasto. Tiekkö-kirjastojen kokoelmia ...

OUTI-KIRJASTOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT OUTI-kirjastoihin kuuluvat ...

ja Utajärven kirjastot. OUTI-kirjastoilla on yhteinen asiakas- ja aineistorekisteri sekä kirjastojärjestelmä. KÄYTTÖOIKEUS. • Kirjastoja voivat käyttää kaikki, jotka ...

LUKKI-KIRJASTOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT - Lukki-Finna

Karkkilan, Lohjan ja Vihdin kirjastoilla (Lukki-kirjastot) ... Kunnan oikeus laatia kirjastoon käyttösäännöt perustuu lakiin yleisistä kirjastoista (1492/2016).

Jyväskylän Lyseon lukio Jyväskylän aikuislukio Gradia Jyväskylä

Jyväskylän Lyseon lukio. A2-A3. Info. A2. Jyväskylän aikuislukio. A3. Gradia Jyväskylä. Tanssisali, juhlasali. A1. Sepän yrityspaja. A2. Yhdistelmäopinnot. A2.

Jyväskylän seurakunnan lehti 17 25.10.2012 - Jyväskylän seurakunta

kuoleman rajan kokemusten äärellä, psykiatri Olli Piirtola, pastori Juha. Muilu.Vapaa pääsy. Hiljainen hetki Jumalan kanssa Kaupunginkirkko,. Kirkkopuisto.

Jyväskylän seurakunnan lehti 9 16.5.2013 - Jyväskylän seurakunta

16. toukokuu 2013 ... toimittaja Mikko ”peltsi” peltola lähtee pyörälenkille mielellään lauantaiaamuisin kello viisi. kUva: JYrki vaLkaMa / YLe kUvapaLveLU.