Ryhmän ohjaajan käsikirja - EHYT ry

MITÄ SAAT RYHMÄILMIÖSTÄ? Ryhmäilmiön taustalla on vankkaa käytännön kokemusta sekä tutkimus- ja kehittämistyötä. Siksi voimme väittää, että se toimii.

Ryhmän ohjaajan käsikirja - EHYT ry - Asiaan liittyvät asiakirjat

Ryhmän ohjaajan käsikirja - EHYT ry

MITÄ SAAT RYHMÄILMIÖSTÄ? Ryhmäilmiön taustalla on vankkaa käytännön kokemusta sekä tutkimus- ja kehittämistyötä. Siksi voimme väittää, että se toimii.

kohtaamispaikkatoiminnan käsikirja - EHYT ry

Elokolot ovat kansalaisten kohtaamispaikkoja, joihin kuka tahansa on tervetullut. Kohtaamispaikoissa ... Porttikieltoja pyritään välttämään, mutta joskus porttikielto voi kuitenkin toimia ... lupautua toimimaan suosittelijana tulevissa työnhauissa.

ohjaajan käsikirja - Polamk

desta, Urkund-plagioinnintunnistusohjelmasta, ohjaajan työajasta, ... AMK-opinnäyteprosessin aikana Urkund-tarkistus tehdään vähintään kaksi kertaa: käsikir-.

Hyvinvointiryhmien ohjaajan käsikirja - MIELI Suomen ...

Koirakahvila on avoin ryhmä, jonne mukaan voi tulla kuka ... MIELI Suomen Mielenterveys ry, Kansalaistoiminta, Maistraatinportti 4 A, 7.krs 00240 Helsinki ...

Jääkärijoukkueen ja -ryhmän käsikirja 2018 - Puolustusvoimat

21. joulukuu 2017 ... miehet. Vartioaliupseeri vastaa joukkueen puolustustaistelun käynnistämisestä siihen ... ”2JK hyökkää reittiä A ja valtaa Marttisen mäen.

Linkki-jakson ohjaajan käsikirja - MIELI Suomen Mielenterveys ry

ja kolmantena portaana oppisopimus. Kol- mas Linkki –projektin ... asiantuntijoita kertomassa oppisopimus- koulutuksesta ja ja ... Luontaishoidot. Ravinto-oppia ...

EHYT Teema ehkäisevä päihdetyö - EHYT ry

jonka pääosassa on näyttelijä Kaija Pakarinen. SPR APUNA ... Raskaana olevien tupakointi on vuosina 2007–2015 ... Hanna Tainio toimii myös EHYT ry:n.

120151 EHYT Teema-lehti 10.pdf - EHYT ry

esikuvilla, monikielisyyden tukemisella ja lopettamalla eksotisointi. Toimia tarvitaan niin rehtoreilta, opettajilta, päiväkodinjohtajilta ja nuorisotyöntekijöiltä kuin ...

EHYT järjestölehdestä 3/2019 - EHYT ry

3. joulukuu 2019 ... PAINO Suomen Uusiokuori Oy ... Selvis lähestyy näitä taitoja mm. tarinoiden avulla. Kehittä ... Selvis on EHYTin ja Kehitysvammaliiton yhteinen.

EHYT Teema 15 Rahapelaaminen - EHYT ry

Lisäksi on yhteensä 90. Pelaamo- ja Feel Vegas -pelisalia. Yksi kasino Helsingissä, toinen tulossa. Tampereelle. Lähde: Veikkauksen vuosiraportti 2018. Lähde: ...

Mielenterveys - EHYT ry

Päihdeasiamies/ Ehyt ry (Päihdeasiamiestoiminta on osa. 2. Vastauksen kirjanneen henkilön nimi: *. Marjo Tervo. 3. Vastauksen vastuuhenkilön yhteystiedot:.

Kannabis - EHYT ry

huumausaineen tuotanto, valmistus, tuonti, vienti, kuljetus ... ainerikos on huumausaineen käyttörikos, joka ... kapseleina, rouheina tai silmätippoina. Suurin osa ...

Päihteetön - EHYT ry

Päihteet ja urheilu eivät kuulu yhteen. Päihteillä ... Urheilun parissa toimivien aikuisten esimerkin voima on valtava. ... ja krapulassa harjoitteleminen hyödytöntä.

Nuuska - EHYT ry

Nuuska. TOSITIETOA ... Uumajasta ja Tukholmasta. Lain mukaan nuuskaa ei ... rikoslain mukainen veropetos. Nuuskan välittämisestä voidaan tuomita sakon.

vuosikertomus - EHYT ry

31. joulukuu 2015 ... –juliste sekä Onnellisuustesti verkkoon. Ei tuomita –somekampanjalla taklattiin huumeiden käyttäjistä vallitsevia vääriä stereo- typioita.

Edunvalvonta - EHYT ry

21. marraskuu 2018 ... Päihdeasiakkaan edunvalvonta aluefoorumit. 2018. • Tuula Sillanpää. • Päihdeasiamies. • [email protected] • www.paihdeasiamies.fi.

3. pelaaminen - EHYT ry

kommunikoiville ihmisille opetukseen ja kuntoutukseen. http://papunet.net/pelit/. » wsoY:n oppi&ilo: summanmutikka ja muita oppimispelejä alakoululaisille ja.

tietopaketti - EHYT ry

Matkapahoinvointilääkkeet. Marzine, Postafen meklotsiini, syklitsiini. Uneliaisuus ... Rentoutumista ja rutiineja. Olipa hauska idea tämä lenkki koiran kanssa!

loppuraportti - EHYT ry

Alun perin pilottipaikkakunnat olivat Turku, Joensuu ja Vantaa. ... Joensuu Sokos. Hotel Kimmel, 13.11.2017 Helsin- ... esiintyjät nostivat stand up -ko- miikan ja ...

Nuoret ja päihteet - EHYT ry

Confidential and proprietary. Strepsils – Reckitt Benckiser. NUORET HALUAVAT KOKEA JA OPPIA UUSIA ASIOITA. ”…että on iloinen, tulee uusia kokemuksia.

Nuuska ja nuoret - EHYT ry

laadullinen selvitys nuorten nuuskan käytöstä ja hankintatavoista ... nuuskasta – ennen kaikkea suun terveyshaitat: suusyöpä, ienten tulehdukset, hampaiden.

vuosikertomus 2013 - EHYT ry

Järjestö ilmestyi myös verkossa Issuu-näköislehtenä sekä tulostettavana ... Vuoden 2013 aikana on tehty kuntayhteistyötä Lohjan, Loviisan ja Vantaan kaupunkien ... ykkös-viestimet ja tuotti järjestöjen ajamalle asialle paljon medianäkyvyyttä.

Ryyppäämällä ryhmäksi? - EHYT ry

4.2. hauskan juomisen ryhmäerot. 73. Sukupuoli ... 4.5. hauskaa ilman viinaa? Analyysin ... kutusvaltaisin lienee se, että ept:lle ei ole yksiselitteistä määritelmää.

Loppu tissutteLuLLe s. 30 - EHYT ry

liittyvän ehkäisevän työn ohella eHYt ry ehkäisee pelaamisesta syntyviä ... Alko- holi on myös yksi yleisimmistä kuolinsyistä työikäisillä miehillä ja naisilla.

Yhteisöjen aika - EHYT ry

Roppola. Keskustelijoiden ja oppilaitosten yksityisyyden turvaamiseksi myös muut tunnistetiedot ... Kuopio: Itä-Suomen yliopisto. Selin, Anni, Maunu, Antti ...

Rahapelaamisen riskirajoilla - EHYT ry

1001–1500. 17. 632. 1501–2000. 28. 947. Yli 2000 ... 1001–1500. 17. 90. 17. 136. 1501–2000. 20. 82. 30 ... veikkaus ja hevospelit. Kuvio 8. Rahapelaamisen ...

marja hintikka - EHYT ry

4. kesäkuu 2019 ... up Elokolo, jossa oli mahdollista käydä juomassa kupin kahvia ... KUVA: HILKKA LAHTI ... pereen Elokolo ja Mielikahvila ovat järjestäneet yh-.

ONNISTUNEESTI ELÄKKEELLEs. 4– 5 - EHYT ry

Ja kun alko- holia juodaan enemmän, se myös aiheuttaa enemmän haittoja. Niistä suurin osa osuu ihan tavallisille alkoholia käyttäville ihmisille ja hei-.

HAITATTOMAMPAA KULTTUURIA RAKENTAMASSA - EHYT ry

EHYT ry:n strategia kattaa kaksi valtuustokautta ulottuen näin vuoteen 2020. Vuonna 2017 tehtiin perusteellisempi väliarviointi strategian toteutumisesta,.

kohti savutonta suomea - EHYT ry

kautta tupakointi on menettänyt hohtoaan ja suomalaisten ... mana oli passiivinen tupakointi. Neljän viikon ... että sähkötupakan markkinointi ja käyttö tulevat ...

YYhteisölähtöisen ehkäisevän päihdetyön ja ... - EHYT ry

Mikkeli-yhteisössä ajatellaan, että yhteisö ei hoida pelkästään päihdeongelmaa, vaan pistää parhaimmillaan koko elämän perustan kuntoon. Kuntoutuksen.

tulen onnelliseksi auttamalla - EHYT ry

1. joulukuu 2015 ... RISKIEN ARVIOINNISSA. AUDIT-testi tunnetaan myös nimellä ”10 henkilökohtaista ... Alkoholi aiheuttaa suomalaiselle ... salakavalia, hiipiviä,.

jäsen- opas hankinnan - EHYT ry

Blogikirjoituksessaan Suomi, tuhansien yhdistysten maa Palvelualojen ammat- ... Eläkeliiton Varsinais-Suomen piirin ja Lähiverkko -projekfin yhteispi-.

kampanjan järjestäjän opas - EHYT ry

Opas määrittelee kampanja -termin, esittelee EHYTin kampanjat, antaa vinkke- jä kampanjatapahtuman suunnitteluun ja toteuttamiseen, kertoo kampanjoi-.

Peruspalveluiden saavutettavuus ja oikeusturva ... - EHYT ry

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry 2018, Heidi Poikonen. 1.painos ... Teksti: Heidi Poikonen ... suudistusta. 3. Partanen – Kuussaari – Forsell – Varis 2014, s. 189. 4.

Alkoholin kulutus painetaan 8 litraan ... - EHYT ry

15. huhtikuu 2014 ... ry on se järjestö, joka julkisen keskustelun areenoilla ... terveydenhuollossa, perheissä, kouluissa ja työpaikoilla, kyseessä ... Strategia-asiakirjassa on käytetty kuvituksena sarjakuvataiteilija Pertti Jarlan Fingerpori-sarjakuvia.