KODINKONEET

UPO-kalusteisiin asennettavan uunin suunnittelussa on py- sähdytty tarkasti ... joka on suunniteltu uunin paneelien lämpötilan pitämiseen alhaisena ... Ajastin. • StopGo, säätöjen nopea palautus ... Kalusteisiin asennettava jääkaappi-pakastin.

KODINKONEET - Asiaan liittyvät asiakirjat

KODINKONEET

UPO-kalusteisiin asennettavan uunin suunnittelussa on py- sähdytty tarkasti ... joka on suunniteltu uunin paneelien lämpötilan pitämiseen alhaisena ... Ajastin. • StopGo, säätöjen nopea palautus ... Kalusteisiin asennettava jääkaappi-pakastin.

Kodinkoneet - Noblessa

[email protected] www.grundig.fi ... Riihimäki | Rovaniemi | Salo | Savonlinna | Seinäjoki | Tampere | Turku | Vaasa | Vantaa | Ylivieska | Äänekoski.

HKLV500 - Helkama Kodinkoneet

Jotkut lieden osat saattavat säilyä lämpiminä pitkään käytönkin jälkeen, joten odota kunnes laite on kunnolla ... Anna valtuutetun sähköasentajan valita kytkentä.

3. Gram kodinkoneet (pdf) - RL KOTI

25. FB 2107-90. • Säiliöpakastin, valkoinen ... pakastin on sijoitettu puutteellisesti valaistuihin tiloihin. ... keittoaluetta ilmaiseva pieni merkki on peitetty. Se lisää ...

HMUE700S - Helkama Kodinkoneet

mikroaaltoenergialle altistumiselta suojaava suojus on irrotettava ja ne on jätettävä pätevän huoltoteknikon suoritettaviksi. 3. Tämä laite ei ole tarkoitettu alle ...

Veden kovuus ja kodinkoneet

Hyhkyn ja Mustalammen pohjavesilaitosten läheisyydessä vesi on keskikovaa eli kovuus on noin. 5,5 °dH ( ~1 mmol/l). Veden laatu täyttää sosiaali- ja ...

Pyykinpesukone - Helkama Kodinkoneet

Mattojen pesu on kielletty. Koneen avaaminen ... Paina [Linkous] 3 sekuntia, jolloin muisti tallentaa käynnissä olevan ohjelman. Oletus on puuvilla. •. Kun olet ...

Kodinkoneet - Carlo Casagrande

24 cm kasari lasikannella. - 24 cm paistinpannu Teflon. - 14 cm kattila. VIENAPLUS /. 978011790. Kattilasarja. KAAREVAT. KULMAT. KAIKKI. LIESITYYPIT.

paikallishuollot_07042017 - Helkama Kodinkoneet

[email protected] Huoltonurkka Oy. Jonintie 60. 24800 HALIKKO [email protected] RAUMAN HUOLTOPISTE. Metallitie 5. 26100 RAUMA.

Käyttöohje - Helkama Kodinkoneet

TURVALLISUUSOHJEITA JA SUOSITUKSIA. Pakkauksen kierrätys. • Koneen tietyt osat ja pakkausmateriaalit on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista.

HKLV501T - Helkama Kodinkoneet

Naudanliha. Kana. Riista. Kala. Laatikkoruoat. LEIVONNAISET. Sokerikakku. Kakkupohja. Kotipulla (pitko). Hiivaleipä. Pannukakku. Karjalanpiirakat. Kotipizza.

Kodinkoneet - Specta-Kaikilla mausteilla

CNA Groupin mukana tuoman yhtenäisyyden ja vakauden tarkoituksena on, että Fagor ei ole vain nykyhetken merkki ... Paras energiansäästöluokka kuluttaa ...

Astianpesukone LVI60014 - CATA kodinkoneet

tina- tai kupariesineet. ▫ kristallilasi. ▫ ruostuvat teräsesineet. ▫ puulautaset. ▫ synteettisistä kuiduista valmistetut esineet. Tietyin rajoituksin konepestäviä:.

57201 Savonlinna - Helkama Kodinkoneet

Sähköpuoti Oy. Linnanpajantie 7. 00950 HELSINKI [email protected] ESPOON KODINKONEHUOLTO OY. Torpanmäki 3. 02740 EPSPOO [email protected]

Veden kovuus ja kodinkoneet - Heinävesi

22. elokuu 2017 ... Jos koneeseen kertyy kalkkia, pese ohjelma läpi ilman asioita käyttäen pesuaineen tilalla sitruunahappoa (saa apteekista). Pyykinpesukone: Ota ...

valintaopas • materiaalit ja kodinkoneet - Jopera

Hormiliitäntä 125/150 mm. Jona 90. LIESIKUPU JONA 60/ ... Raitis ilma -toiminto. • Led valot. LIESIKUPU 600 ... KUIVAUSKAAPPI 600. DC3500TWR. Valkoinen.

larder kylskåp jääkaappi - Helkama Kodinkoneet

JÄÄKAAPPI. Käyttöohje ... pystyasennossa pakastimessa ja sulje pullojen korkit tiukasti. ... Kun jääkaappi asennetaan vierekkäin toisen kylmälaitteen kanssa,.

Liesi / käyttöohje HKLK61 - Helkama Kodinkoneet

on heikentynyt tai, joilla ei ole kokemusta ja tietämystä laitteesta jos heidän ... Malleissa, joissa on lieden kansi, puhdista roiskeet kannelta ennen käyttöä ja ...

käyttöohje keraaminen liesi hklk50 - Helkama Kodinkoneet

LEIVONNAISET. 45-60. Sokerikakku. 1 tai uunin pohjalla ritilällä. 170-180. 30-35. Kakkupohja. “ 175-200 35-40. Kotipulla (pitko). 2. 175-200 25-35. Hiivaleipä. 2.

käyttöohje / säiliöpakastin helkama hps146 - Helkama Kodinkoneet

kunnes oikea pakastuslämpötila on saavutettu. ... laitteeseen tarkista, että sisälämpötila on saavuttanut halutun pakastuslämpötilan. ( suositeltava -. 18 °C ).

HELKAMA HJA168 ( 55/ 103 jääkaappi) - Helkama Kodinkoneet

Varmista, että jääkaapin putkisto ei vaurioidu, ennen kuin ... ei ole vaurioitunut kierrätys- tai keräyspisteeseen kuljetuksen aikana niin, ettei kylmäainevuotoja ole.

käyttöohje / säiliöpakastin helkama - Helkama Kodinkoneet

Pakastimen lämpötilaa säädetään termostaatissa olevalla säätönupilla. Lukemat ... riippuen pakasteiden määrästä. Termostaatti on rikki. Laitteesta kuuluu ääntä.

HELKAMA HKLV500 ( 50 liesi) - Helkama Kodinkoneet

Älä laita mitään uunin tai säilytyslaatikon luukun päälle, kun ne ovat auki. Laite saattaa kaatua tai luukku rikkoutua. Älä aseta laatikkoon raskaita esineitä tai ...

HELKAMA HJK301NFE A ( 60/185 kombi) - Helkama Kodinkoneet

ELINTARVIKKEIDEN SÄILYTYS JA PAKASTAMINEN PAKASTIMESSA . ... kokonaiset omenat, päärynät ja persikat, kovaksi keitetyt kananmunat, jugurtti, piimä ...

HELKAMA HPKE7050K - Helkama Kodinkoneet

Pesusymbolien selitykset. 34 ... Tämän pesukoneen enimmäistäyttömäärä on 7 kg vaatteita ... Kuivaavaan pesukoneeseen ei saa päästää kertymään nukkaa.

HELKAMA HPKE1050 - Helkama Kodinkoneet

Silityslämpötila on maks. 200 °C. Silityslämpötila on maks. 150 °C. Kuivapesu käy- tettävissä. Ei kuivapesua. Jätä tasaisella pinnalle. Rumpukuivaus ei sallittu.

HELKAMA HPKE1470 - Helkama Kodinkoneet

Irrota ennen pesukoneen käyttöä 4 kuljetusruuvia ja kumiset ... Aseta pesukone tilaan, jossa luukun voi avata ko- konaan. (Älä sijoita ... olevat muoviset kuljetus-.