Keskitetty lämmöntuotanto Helsingissä ... - Helsingin kaupunginmuseo

Puotilan ostoskeskuksen lämpökeskus . ... ja Myllypurossa. Lisäksi Hanasaaren, Salmisaaren ja Vuosaaren voimalaitosalueilla on omat lämpökeskukset.

Keskitetty lämmöntuotanto Helsingissä ... - Helsingin kaupunginmuseo - Asiaan liittyvät asiakirjat

Keskitetty lämmöntuotanto Helsingissä ... - Helsingin kaupunginmuseo

Puotilan ostoskeskuksen lämpökeskus . ... ja Myllypurossa. Lisäksi Hanasaaren, Salmisaaren ja Vuosaaren voimalaitosalueilla on omat lämpökeskukset.

Helsingin kaupunginmuseo - Helsingin kaupunki

avauspuheellaan ennätysyleisöä Rasvaletti- valokuvanäyttelyn avajaisissa Hakasalmen huvilassa. Lasse Liemola, a singing sensation known to those.

Häät - Helsingin kaupunginmuseo

nettiin ja pannuhuone varustettiin pommi- suojaksi. Ikkunat ... Nykyään morsiuspuku on roolipuku, joka ostetaan ... nun asemesta morsiuspuvussa saattoi olla.

Kioski - Helsingin kaupunginmuseo

Mitä museonjohtaja oikein tekee työkseen, kyseli nimi- merkki. ... teestä voi ajoittain vallita hiljaisuus ja rauha, on työn tahti kulissien ... Sisustuksen voi tehdä.

Varokaa, mustalaisia! - Helsingin kaupunginmuseo

kieltää yksittäiset sanat muttei tavoittele ennakkoluu- lojen syvällisempää murtamista. ... Leskisen tunnetuksi tekemää kaksoiselämää vaan sitä yhtä ja ainoaa.

Sofia 2/2003 - Helsingin kaupunginmuseo

helsinkiläisiin, jotka ovat olleet päiväkodissa jo 1940-luvulla. ... päiväkoti Sinivuokossa Viiskulmassa. ... sesta syyslaulujen 23.10. jälkeen laule- taan myös ...

HELSINGIN KAUPUNGINMUSEO TOIMINTAKERTOMUS 2016

13. toukokuu 2017 ... Uudessa kaupungin- museossa kävi vuonna 2016 kaikkiaan yli 315 000 vie- ... Aulan joulusisustus 20.11.2016–9.1.2017. • ”He olivat täällä” ...

Sofia 1/2003 - Helsingin kaupunginmuseo

lelta sekä ”torneiksi” kutsutut kivikumpu ja maankohoutuma. ... todistavat selvästi, että Vartiovuoren linna on rakennettu ... den lilla provinsstaden upphöjdes till det autonoma Finlands ... Tuomarinkylän museon juhla- pöydän hienoista laseista.

Sofia 2/2009 - Helsingin kaupunginmuseo

Suurkaupungin 24hyhteiskunnassa yötöitä riittää yhä useammille. Työnteko yöllä ... encounter with an exotic array of hair dresser's tools and machinery. Another.

Sofia 2/2008 - Helsingin kaupunginmuseo

kaupunginmuseo ja Museokeskus Vapriikki Tampereel- ta. Näyttelyyn voi tutustua myös ... Museokaupan aukioloajat ovat samat. Filmit ma, to – , ti–ke ...

Sofia 1/2008 - Helsingin kaupunginmuseo

Hapoton paperi suojaa nukkekodin kalusteita. Tutkijan työpöydältä ... Museon vanhojen nukkekotien ... tamatta historian valoja ja varjoja. Kuvat ovat vahvoja.

Rikospaikka: Helsinki - Helsingin kaupunginmuseo

VANHA HELSINKI VIEMÄRIMONTUSSA • EN ERFAREN NYKOMLING • MIHIN MUSEONYSTÄVIÄ TARVITAAN? ... tuoli, kankaan kuosi, kioskin lippa. Lamppuja ...

Sofia 2/2006 - Helsingin kaupunginmuseo

uksessa Suomen Taideyhdistyksen intendentti Thorsten ... ”Det Helsingfors som gått” – mennyt Helsinki. ... tuvasta Helsingistä muinaismuistolautakunta halusi.

Sofia 1/2006 - Helsingin kaupunginmuseo

tyylihistoriaa esittelevän Tyylikästä-näyttelyn helmiä ... kaupunginmuseon hienosta huonekalu- ja sisustus- ... parempia huonekaluja asemansa osoituk- seksi.

Yhtä juhlaa - Helsingin kaupunginmuseo

... joka tunnetaan jo 1400- luvun alusta nimellä Forsby (eli 'koskikylä', nykyisin Koskela). Kun kylän ... Hän oli Arabian tehtaan taiteellinen neuvonantaja sekä ...

HELSINGIN KAUPUNGINMUSEO TOIMINTAKERTOMUS 2015

si kahdentoista vapaaehtoisen tekemä #fläsari-valo- kuvanäyttely, kesällä ... nades med fotoutställningen #fläsäri, skapad av tolv frivilliga, under sommaren blev ...

Sofia 1-2-2005 pdfksi - Helsingin kaupunginmuseo

pehmustetaan mittatilaustyönä, ettei kumi- nen puku taitu vääristä kohdista. Ongelmina noki ja vesivuodot. Laajan ja monipuolisen, Helsingin ja hel- sinkiläisten ...

koululauluja keväästä kesään - Helsingin kaupunginmuseo

Jo kuuluu lintuin laulu harras, jo päiväss' aallot ... näin laulaisin rukoellen. 3. Oi taivahan ... lempeen aikaa. 2. Nyt rinnass' ... sinun sydäntäsi kaivaa, joka ei anna.

Nopeusrajoitukset Helsingissä - Helsingin kaupunki

Sulkemalla pois kaikki muut muutokset liikenneverkossa ja itse liikenteessä voi- ... 0-20. 20-30 30-40 40-50 50-60 Yli 60 km/h. Hämeentie (Kurvi). 0. 10. 20. 30.

Kanit Helsingissä - Helsingin kaupunki

Catalpa bigonioides trumpettipuu. 1. Celtis occidentalis keltis. 1. Liite 2. Kanien ravintokasveja Helsingin alueella vuosina 2006–2007. Kasvit ovat sukunimiensä ...

Hetkiä Helsingissä - Helsingin kaupunki

sveitsiläistyyppinen ravintola Alphyddan (Alppimaja). Alueen nimeksi vakiintui ravintolan mukaan Alphyddan ja sen suomenkieliseksi vasti- neeksi Alppila. 30 ...

toimitilamarkkinat helsingissä ja ... - Helsingin kaupunki

23. tammikuu 2017 ... Taulukko 1: KTI:n syksyn 2016 markkina-aineiston toimitilojen sopimusten lukumäärät ... *Vajaakäyttöaste on vapaana tai vuokrattavissa olevien tilojen osuus kokonaistilakannasta. ... jolla se asettui Tampereen jälkeen toimis-.

Lemmikki Helsingissä - Helsingin kaupunki

Koiraa ei saa jättää yksin yli 9–10 tunniksi eikä kissaa yli vuorokauden ajaksi. ... Valtioneuvoston asetus koirien, kissojen ja muiden pienikokois- ten seura- ja ...

Elokuva Helsingissä - Helsingin kaupunki

II Tilanteen johdosta laadukkaita elokuvia jää tuomatta maahan 43. III Helsinki tarvitsee uuden ... massa Finnkinoa, jossa hänen vastuualueekseen tuli elokuvien maahantuonti ... kauppakeskusten yhteyteen tulevat multiplex- teatterit. Näitä on ...

Uiminen Helsingissä - Helsingin kaupunki

Näitä olivat 1950-luvun alussa kaupungille hankitut Rastilan ja Uute- ... Rastilan ulkoilualueella ei ollut paljon telttailijoita, mutta uimaranta oli vilkkaassa.

terassiohjeet helsingissä - Helsingin kaupunki

Terassilla tarkoitetaan tässä kahvilan, ravintolan tai muun liiketilan edessä ... mainittuja varusteita ja rakennelmia ulos ravintolasi tai kahvilasi aukioloaikana.

Älyliikenne Helsingissä - Helsingin kaupunki

15. maaliskuu 2013 ... tot, kotivarastot. tusmuotoja ... Oulussa on otettu käyttöön myös hälytysajoneuvojen etuudet. ... Seudullinen liikenteen hallinta yhteistyöllä (Oulu).

Kohteet Helsingissä - Helsingin kaupunki

viljelymaisema. Hilding Ekelundin arkkitehtuuri Karjaalla. Junkarsborg. Karjaan kirkko ja pappila. Karjaan rautatieasema. Mustion ruukinalue. Suuri Rantatie.

Kaupan kaavoitus Helsingissä - Helsingin kaupunki

kauppaa. Erikoiskauppa on siis kesto kulutushyödykkeiden kauppaa toisin ... Kontulan ja Puotinharjun ostoskes ... tulisi toimia, ollakseen kiva paikka elää.

eduskuntavaalit helsingissä 2011 - Helsingin kaupunki

Puolueiden kannatus äänestysalueittain Helsingin vaalipiirissä vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. 18. Liite 4. Helsingin vaalipiirin äänestysalueet vuoden 2011 ...

korkeakoulutu korkeakoulutus helsingissä elsingissä - Helsingin ...

24. helmikuu 2012 ... 22 prosentilla Helsingissä asuvista yliopisto opintovelallisia oli 30 ... Pääkaupunkiseudulla toimivien yliopistojen opiskelijamäärät vuonna 2010.

Aasianrunkojäärän kartoitus Helsingissä - Helsingin kaupunki

Aasianrunkojäärä on kovakuoriainen (Coleoptera) ja kuuluu erilaisruokaisten (Polyphaga) alalahkoon. Se kuuluu sarvijäärien (Cerambycidae) heimoon, joka on.

luvallinen graffiti helsingissä - Helsingin kaupunki

16. toukokuu 2014 ... naisen metrovaunun maalaamisesta tuli graffitien ... Seminaarikuvassa taiteilija ja hänen vuonna 1986 nimikoimansa farkkuliivi talvella.

Vähäpäästöiset ajoneuvot Helsingissä - Helsingin kaupunki

Työ on osa Helsingin ekologisen kestävyyden ohjelman toteutusta. Taustaraporttia ... myös järkevän kokoisia autoja (Honda Civic, Toyota Prius). Eurooppa on ...

Liikenneonnettomuudet Helsingissä vuonna 2007 - Helsingin ...

Kuva 19. Raitiovaunu- ja linja-auto-onnettomuudet Helsingissä vuosina 1980-2007. Kuva 20. ... (vv. 2003-2007) autoliikenteen onnettomuusmäärät vähenivät kuitenkin samassa määrin ... 8052 HERTTONIEMEN LIIKENNEYMPYRÄ. 1,5. 0,9.

Sujuvaa pysäköintiä Helsingissä - Helsingin kaupunki

muttei pysäköidä ilman maksua. Pysäköintikiekon käyttövelvollisuus. Pisin sallittu pysäköintiaika. Pysä- köinnin aloitushetki on ilmaistava pysäköintikiekolla.