haapaniemenkatu 4 - Senaatti-kiinteistöt

Vilhonvuoressa, osoitteessa Haapaniemenkatu 4 sijait- sevan kiinteistön ... 28. Ehdotuksen ”Pajatso” asemapiirros ja julkisivu Hämeentielle (1:1000) ...

haapaniemenkatu 4 - Senaatti-kiinteistöt - Asiaan liittyvät asiakirjat

haapaniemenkatu 4 - Senaatti-kiinteistöt

Vilhonvuoressa, osoitteessa Haapaniemenkatu 4 sijait- sevan kiinteistön ... 28. Ehdotuksen ”Pajatso” asemapiirros ja julkisivu Hämeentielle (1:1000) ...

Haapaniemenkatu 4 virastotalo rakennushistoriaselvitys - Senaatti ...

KELLARIT. 28. KERROKSET 1-2 TYÖVOIMATOIMISTO. 31. KERROS 1 LIIKETILA. 32 ... Haapaniemenkatu 4:n kolossimainen virastotalo valmistui vuonna 1974.

Pohjoiskaari 34–38 - Senaatti-kiinteistöt

myös vuorenkilpiä. Takapiha on muuten lähes luonnontilassa ja ... huoneiden ja huoneistojen jakaminen ja yhdistäminen, tontin aitaaminen. Opistorakennus ...

Alikartano - Senaatti-kiinteistöt

14. tammikuu 2019 ... Kuistin oven vieressä olevat ikkunat purettiin pois museoksi muutta- misen yhteydessä. ... sijaitsi, oli hyvä tiimi, joten Puurunen ei joutunut.

aleksanterinkatu 4-10 - Senaatti-kiinteistöt

2010 Arkkitehtitoimisto Okulus. 5. Aleksanterinkatu 4-10. 2.6. 1915 – 1917 Yhtenäinen uusi julkisivu. 64. 2.6.1. Julkisivujen yhtenäistäminen. 65. 2.6.2.

kuivasaari - Senaatti-kiinteistöt

12” Obuhov-tykki palautettiin Kuivasaareen ja ... ja, mukulakiviset tiet, kapearaiteinen rautatie, tykki- patterit ... Kuva 15. Ranskalaisen insinöörin Gustav Canet'n.

Kemi - Senaatti-kiinteistöt

2 Kemin rautatieaseman rakennushistoriallinen selvitys ... https://kalevimikkonen27.blogspot.com/2017/11/kemin-kaupunki-ja-sen-lahiymparisto. ... Yritysten tiloihin pääsi niiden aukiolo aikoina ja muissa tiloissa käytiin huoltomiehen kanssa.

Arppeanum - Senaatti-kiinteistöt

santerin –Yliopiston kemian laboratorio- ja museorakennus Helsingissä” on ollut ... käsitteli ajoittain venetsialaista tyyliä.155 Venetsialaisia ja laajemmin Italian.

kaavaselostus - Senaatti-kiinteistöt

Kaupunkirakenteellinen sijainti. Rykmentinpuiston keskuksen asemakaava-alue sijoittuu Hyrylän keskustan ... päässä ja Hyrylän yläaste ja lukio 800 m päässä.

Kansallisarkisto - Senaatti-kiinteistöt

2018 Arkkitehtitoimisto Okulus. 47. KANSALLISARKISTO - SISÄTILAT RHS. Kuva vuodelta 1914, kun arkiston aineistoa toimitetaan turvaan sodan jaloista.

kumpulanmäen - Senaatti-kiinteistöt

7. lokakuu 2019 ... Kilpailun sihteerinä toimi arkkitehti SAFA. Annina Vainio, Sitowise Oy. 1.6 KILPAILUN SÄÄNNÖT JA. KILPAILUOHJELMAN HYVÄKSYMINEN.

sturenkatu 4 - Senaatti-kiinteistöt

8 Ravintola Mikuri Sushi. 9 Ravintola Muskan. 10 Hesburger. 11 Ravintola Soul Kitchen. 12 Döner Harju. 13 Kahvila Cardemumma. 14 Kahvila Made in Kallio.

Helsinki - Senaatti-kiinteistöt

10. helmikuu 2020 ... alalla on puukansipeitteinen pihakaivo. Piha oli päällystetty mukulakivillä. ... Torni on vain koriste-elementti, sillä siihen ei liity erillistä sisätilaa.

Rakennustapaohje - Senaatti-kiinteistöt

lapekatto. Yksi- tai kaksikerroksisissa rakennuksissa tai niiden osissa ei kadun, aukio tai pysäköinniksi osoitetun alueen osan suuntaan ulkonevaa räystästä.

Otaniemen vesitorni - Senaatti-kiinteistöt

Sami Heikinheimo, valokuvaus. Etukannen kuva. Sami Heikinheimo ... Martti Kapanen. AAS. ... Rakennuksen kellarissa sijaitsee vesihuollon ja talo- tekniikan ...

Helsingin kotitalousopettajaopisto ... - Senaatti-kiinteistöt

Valaisimet. 42 ... Artekin tuolit ja pöydät, Ornon valaisimet, linoleumlattia, jalo- puuviilutetut ... Lisa Johansson-Papen Sipuli-valaisin, Orno 61-356 (ruokailu 223,.

senaatti-kiinteistöt toimintakertomus ja tilinpäätös 1.1.

Senaatti-kiinteistöt on valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva valtion liikelaitos. Valtion liikelaitoksista annetun lain (1062/2010) mukaan Senaatti- ...

Haminan varuskuntakerho - Senaatti-kiinteistöt

Haminan historiallisella varuskunta-alueella. Rakennus rakennettiin alun perin kadettikoulun johtajan asunnoksi Intendenttikonttorissa laadittu-.

AVI siirtyy monitilaympäristöön s. 18 - Senaatti-kiinteistöt

... luou miinen n, rauuhoittavavvav t tt tiittiilallallatt.t ». Maijja a a LaL vvoovoneen n. 2 kontrahti 1/2015 ... 13100 HÄMEENLINNA. Jyväskylä. Urhonkatu 2, PL 55.

organisaatio ja hallinnointikoodi - Senaatti-kiinteistöt

Hallinnointikoodi on Senaatti-kiinteistöjen hallituksen hyväksymä. Hallinnointikoodin ohella Senaatti-kiinteistöjen toiminnanohjauksen olennainen osa on ...

Laukaan vankila - Senaatti-kiinteistöt

Virkatalon maat muutettiin koulukoti- käyttöön 1929–1931. Koulukodin toiminta loppui vuon- na 1994 ja siitä lähtien alueella on toiminut Laukaan vankila. Lyhyttä ...

Tietomallit ylläpidossa - Senaatti-kiinteistöt

21. syyskuu 2016 ... kautta. Yleisissä tietomallivaatimuksissa YTV 2012 on esitetty ohjeita ja ... Ensisijaisesti YTV2012 vaatimuksissa määritellään, mitä rakenteita ...

AINOLAn SAUNA - Senaatti-kiinteistöt

sen yläkerrassa paljussa, johon sisäkkö Aino Kari kantoi veden. Sibelius ... Vesterlund, J. Mäkinen, L. Elin ja E. Pitkänen Pornaisista, E. Salenius ja O. Aalto, N. ja H. ... Samoin kuin Haydn ja Mozart Sibeliuskin oli vapaamuurari ja saavutti erit-.

Osavuosikatsaus 1-6 2019 - Senaatti-kiinteistöt

30. kesäkuu 2019 ... Oman pääoman tuotto-% = Edellinen 12 kk kum nettotulos / oma pääoma edellinen 12 kk kauden alku- ja loppuarvojen keskiarvo. •. Sijoitetun ...

Marmoripalatsi rakennushistoriaselvitys - Senaatti-kiinteistöt

rakennutti ruukinpatruuna August N:son Keirkner puolisonsa Lydian kanssa kodikseen sekä ... Konservaattorit Kirsi Karpio ja Elina Järvelä (OSK Rotunda) laativat erillisen ... 5 Hbl 20.1.1866 sekä 18.1. ja 27.4.1867; Heikel. 153–4; piirustukset ...

Kontrahti 2/2015 - Senaatti-kiinteistöt

Paino: Libris Oy. Paperi: sias: 6mion Dog/M kannet: Bixion 90g/r. Tämä lisää alati muuttuvassa toi- mintaympäristössä asiakkaidemme mahdollisuuksia tehdä ...

pasilan virastokeskus - Senaatti-kiinteistöt

Pasilan virastokeskus tarjoaa loistavat puitteet suurempienkin ... ja Länsi-Pasilan puolelle rakentuvan Tripla-hankkeen ansios- ... PASILAN ASEMA. VALLILA.

Turun Akatemiatalo - Senaatti-kiinteistöt

7916. ”Turun vanha virastotalo”, Valtiovarainministeriön alaisena. VUOSI. RAHAN ARVON KERROIN. RAKENNUS. -. KUST. ANNUKSET. RAKENNUSKUS.

Tilinpäätös 2018 - Senaatti-kiinteistöt

katsastuksen piiriin otettiin noin 70 uutta rakennusta, ja katsastusten piirissä nyt on ... Nurmijärvi. 100,00%. Kiint. Oy Helsingin Kulttuuritalo. Helsinki. 100,00%.

Kansallismuseon tornin korjaus - Senaatti-kiinteistöt

3. tammikuu 2019 ... ja samalla korjattiin ja maalattiin pääsisäänkäynnin vanha kuparinen ... Esikäsittelyt, irtoavan maalin poisto, tarvittaessa ruosteenpoisto st2½, ... ja Lasse Mattila kuumentaa kuumailmapuhaltimella vahattavaa kohtaa toisessa ...

Työn iloa Hupissa - Senaatti-kiinteistöt

Martimo on kotoisin Lapista. Perämeren ran- ... erilaisia arvokiinteistöjen korjaushank- keita. Parhaillaan työ alla ovat ... nyt Koskenranta 3, 96100. Rovaniemi. □.

Immola Rakennushistoria ja nykytilanne - Senaatti-kiinteistöt

Karjalan kannas ja Suomen Ilmavoimien lentoasemi- en ja varakenttien ... kumimatot on vaihdettu uusiin, on shakkikuviointi ja sisääntulon hakaristi säilytetty.

Toimitila sinetöi fuusion s. 15 - Senaatti-kiinteistöt

sikön johtaja Jukka Riikonen ja sisäinen tarkastaja Kaj Sojakka kävivät viime vuonna 11 työmaalla tekemässä tarkas- tuksia, joiden tavoitteena on torjua raken-.

Tämä matalaresoluutioinen PDF-tiedosto on ... - Senaatti-kiinteistöt

8. elokuu 2014 ... Varasto K. 301252. 1980 ... paviljonki II ja taustalla I. Latvusten yltä kurkistaa säähavaintotorni. ... Myllyt, sahat, rauta- ja kutomoteol- lisuus ovat ... 2017 Arkkitehtitoimisto Okulus. 64. Jokioinen - INV. 301233. Katos. Huomio / ...

helsingin konservatorion rakennus - Senaatti-kiinteistöt

Neittamo oy; Kävelyhalli. Tod.näk. 1931. ... Neittamo oy; Konservatorion Ravintola. 1935. HKM. ... Taanila, Jussi isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Kiirava oy.

arvoa luova työympäristö - Senaatti-kiinteistöt

Työympäristön kehittäminenkin saatetaan nähdä varsin suppeasti toimitilojen hankkimisena tai kalustamisena. Toki fyysinen työympäristö – esimerkiksi sijainti, ...