Münchhausen-syndrooma

MSbP-oireyhtymä. Välillinen Münchhausenin oireyh- tymä (Münchhausen syndrome by proxy, MSbP) on harvinainen ja hyvin vakava muoto lapseen koh-.

Münchhausen-syndrooma - Asiaan liittyvät asiakirjat

Münchhausen-syndrooma

MSbP-oireyhtymä. Välillinen Münchhausenin oireyh- tymä (Münchhausen syndrome by proxy, MSbP) on harvinainen ja hyvin vakava muoto lapseen koh-.

Touretten Syndrooma(TS)

o Ylivilkkaus (ADHD) 60% o Pakkoajatukset ja –toiminnot (OCD) 25-41% o Asperger – ... o Seksuaalisesti poikkeava käyttäytyminen o Eläytymiskyvyn puute.

Matala T3-syndrooma - Finnanest

tyreotropiinia vapauttava hormoni (TRH). Kilpi- rauhashormonien ja hypotalamus–aivolisäke-ak- selin välillä toimii negatiivinen palautejärjestelmä. (kuva 2).

Headshaking-syndrooma - SHKL

Myös suoliston hiekkakertymien tai mahahaavan on kerrottu joillakin hevo- silla pahentaneen oireita. Vaivan vakavuudesta ja hevosen käyttötarkoituksesta riip-.

Tuotteen hinnoittelun syndrooma

Penetraatiohinnoittelu – tavoitteena markkinaosuus edullisella hinnalla. • Kermankuorintahinnoittelu – onko jatkuvuutta? • Segmentoitu hinnoittelu – eri hinta eri ...

DOWNIN!SYNDROOMA! - JYX - Jyväskylän yliopisto

25. maaliskuu 2013 ... Downin!syndrooma,!kehitysvammaisuus! ... Downin!syndrooma!on!!myös!yleisin!kehitysvammaisuuden!muoto ... Prader<Willi,! Williams! and!

ashermanin syndrooma - Asherman's Syndrome

ilmakuplien päästessä kohtuun kanyylin kautta sekä kohdun kaulakanavan ... Näin potilaan tulehdus-, arpeutumis- ja Ashermanin syndrooman riski jäävät.

siskos- syndrooma - bonnier books

Sota-arpi, lätyt ja makaronilaulu 39. Ylitimme Hämeensillan vain partiomarssilla 43. Kalle Kaihari seppelöi meidät 46. Onko tytöllä komplekseja? 49. Elämä on ...

Thoracic outlet syndrooma - Theseus

31. maaliskuu 2009 ... TOS tunnettiin aiemmin useilla nimillä, kuten Scalenus Anticus oi- reyhtymä tai Adsonin oireyhtymä ja sen ajateltiin johtuvan scalenus anterior ...

Rasvamaksa, fat cow –syndrooma, hepatoosi - Helda

Poiskuljetusta varten triglyseridit on pakattava lipoproteiineihin. Lipoproteiinien tuotanto ... Maksan perkussioalue ulottuu kiilamaisesti alas-eteen. Täysin vaimea ...

Hip-Spine syndrooma ja EOS - Suomen Artroplastiayhdistys

25. huhtikuu 2019 ... Pelvic Incidence eli lantion kiintokulma. •. Anatominen ja yksilöllinen muuttumaton mitta, joka ei riipu lantion asennosta. •. Mittaus luotettavaa ...

Sjögrenin syndrooma sekä kyynel- ja sylkirauhasten toiminta

1. elokuu 2019 ... Sjögrenin syndrooma sekä kyynel- ja sylkirauhasten toiminta. Itä-Suomen yliopisto. Hammaslääketieteen laitos. Syventävä tutkielma.