Maaemon väriherkullisia aarteita - Hämeenlinnan Seudun ...

20. toukokuu 2019 ... Viereisessä kuvassa on esimerkki kasviväreillä maalatusta työstä. ... Kasviväreillä värjääminen on yllätyksellistä. ... http://www.coloria.net.

Maaemon väriherkullisia aarteita - Hämeenlinnan Seudun ... - Asiaan liittyvät asiakirjat

Maaemon väriherkullisia aarteita - Hämeenlinnan Seudun ...

20. toukokuu 2019 ... Viereisessä kuvassa on esimerkki kasviväreillä maalatusta työstä. ... Kasviväreillä värjääminen on yllätyksellistä. ... http://www.coloria.net.

toimintakalenteri - Hämeenlinnan Seudun Senioriopettajat ry

Palvelijana Martti. Suosalo esittää näytelmän kaikki roolit ja myös ohjaa esityksen. Ilmoittautuminen ja maksu 32 € 7.10. mennessä. 6. Page 7. Marraskuu.

tästä - Hämeenlinnan seudun kieltenopettajat ry

varatilintarkastajina Arja Koski ja Hanna Partanen. Hallitus kokoontui toimintavuoden aikana 6 kertaa. Vuonna 2009 jäsenille lähetettiin 2 tiedotetta postitse.

HÄMEENLINNAN SEUDUN OPISKELIJA-ASUNTOSÄÄTIÖ

Avaimet tulee palauttaa HOPS:n toimistoon viimeistään vuokrasopimuksen viimeisenä päivänä. Huone/huoneisto tulee olla tuolloin tyhjä ja siivottu.

Rentoutusilta kalevalaisessa hengessä - Hämeenlinnan Seudun ...

19. marraskuu 2018 ... tietäjä iänikuinen, tapasi on taskuhunsa, kulki kukkaroisehensa. Ottavi uniset neulat, voiteli unella silmät, ripset ristihin panevi, painoi luomet ...

Voimapaikka - Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset

22. huhtikuu 2014 ... Jatkamme matkaa tietä pitkin Aulangon. Heikkilän suuntaan ohi kauniiden talojen, pienien peltojen ja lupiinien reunustamien ojanvarsien.

33 vuotta - Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset

Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset ry. on perustettu vuonna 1984. ... kansallispuvut! ja ihmetellä millainen taito ja värisilmä esiäideillämme on ollut ja ...

32 vuotta - Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset

29. helmikuu 2016 ... Yhdistyksemme toimii Hämeenlinnassa ja sen ympäristössä. ... puheenjohtajamme Taina Kangas luennoi aiheesta Kokoelmista catwalkille –.

Marraskuu - Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset

Taina näytti havainnollisesti, miten lyhyet hiukset laitetaan tykkimyssyn alle. Neulottu tai verkainen hiuspanta, timppi, helpottaa hiusten kiinnittämistä ja esim. tanun ...

Yhdistyksen 30 - Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset

8. marraskuu 2014 ... Kaasisen eli Liiton puheenjohtajan Voimapaikka-kiertueen hintaa ja ... Yhdistyksen tuotteita myytiin 74 euron edestä; kortteja, ruokavihkosia.

Tässä - Hämeenlinnan Seudun Työvalmennussäätiö Luotsi

31. joulukuu 2018 ... Hämeenlinnan kierrätyskeskus. 8. Rakennuskierrätys. 10. Hämeenlinnan seudun löytötavaratoimisto. 10. Luotsin pukuvuokraamo ja ompelimo.

Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset ry 1984–2014 osa 1 ...

Naiset pukeutuivat komeasti kansallispukuihin ja muinaispukuihin. ... Muolaan. Pyhänristin puku (ei ole kansallispuku), Tuukkalan ja. Perniön muinaispuvut ...

Markku Wiik - Hämeenlinnan seudun omaishoitajat ja läheiset ry

vaikeaa. Kulmien värjäys ja muotoilu 10€. Ajanvaraukset numerosta 03-6533644. Parturi-kampaamo ja kosmetiikan maahantuonti. Palokunnankatu 10.

Alue palvelupisteen tiedot puhelinnumero Hämeenlinnan seudun ...

Vaasan kaupungin joukkoliikenne. Oy Wasa Citybus Ab, Rewell Center, Ylätori 4, Vaasa. 050 511 4022 [email protected] Pohjois-Savon ELY; Mikkeli.

Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset Runoilta 19.3.2012

19. maaliskuu 2012 ... muistotilaisuudessa, vaikka Kevät-runo ei ole sururuno, ... Runo kuvaa vilkkaan ja mielikuvarikkaan lapsen ja äidin, aikuisen, erilaisuutta. Äiti.

Elsan juhla.p65 - Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset

yllään Elsan oma Tuukkalan muinaispuku kauniine koruineen. Seinällä oli muotokuva ... Elsa Heraudalle valmistetun Tuukkalan muinaispuvun malli- nuken ylle.

Hämeenlinnan Seudun Kuulo ry Jäsentiedote Kevät 2017

tuksena 5 e teatteri- tai konserttilipuista. Lipun palautus yhdistyksen rahastonhoita- jalle. * Lounais-Suomen Kuulopiirin virkistyspäivä la 10.6.2017 klo 10-17.

Kalevalan naiset ja tiedon yöpuoli - Hämeenlinnan Seudun ...

27. huhtikuu 2019 ... Miesten havittelun kohteena; Aino, Kyllikki, Pohjan neito. 2. ... (2013). Kirjailijoiden Kalevala, julkaissut Suomalaisen kirjallisuuden seura.

Helena Anhavan runo - Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset

14. syyskuu 2013 ... Sulle laulan neiti, kesäheinä, sydämeni suuri hiljaisuus, uskontoni, soipa säveleinä, tammenlehvä-seppel vehryt, uus. En ma enää aja virvatulta,.

Minun Kalevala-koruni - Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset

7. huhtikuu 2017 ... olivat Kaj Franck, jonka suunnittelun lähtökohtana oli aina esineen toimivuus ... Hänen lisäkseen seura-aktiivit Kari Ylinen, Raimo Tiensuu ja.

Hämeenlinnan seudun Lapuan liike 1929 - Tampereen yliopisto

Asiasanat: Lapuan liike, lapuanliike, Isänmaallinen kansanliike, IKL, poliittinen historia, sosiaalihistoria ... s. 1895. (m). Hammaslääkäri, suojeluskuntalainen.

Noita laulan joita tiijän - Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset

18. helmikuu 2019 ... jäsenet ovat; Päivi Malinen (jatkaa 3 v), Liisa Koskinen (jatkaa 3), Ulla Kataja (3 v) ja Pirjo-. Liisa Niinimäki (2 v) Kukitimme erovuorossa olleen ...

Hämeenlinnan Keilailuliitto Hämeenlinnan Keilahalli LUOKKA M-D

11. tammikuu 2020 ... Markku Vesala. CouCou. Hämeenlinna. 1328 (162). 49. Pekka Heikkilä. Hakaset. Hämeenlinna. 1328 (222). 50. Riku Kastinen. Juvel-Team.

Roskiksen aarteita -käsikirjoitus

Kerttu (lapsi). • Ville Varis (sukasta syntyvä käsinukke). Tarinan sanoma: Jätteen synnyn ehkäisy ja sosiaalisten arvojen korostaminen tavaran haalimisen sijaan.

apteekkimuseon aarteita - Vahvike

apteekin salmiakki. • 100 % lakritsiuute eli merimiesmälli. • kandisokeri tai rintasokeri. • kalanmaksaöljy. Yhdellä tapaamisella ehtii yleensä keskustella noin ...

kahvimuseon aarteita - Vahvike

Kahvi myytiin aluksi raakoina papuina, koska se säilyi raakana paremmin. Paahtamatonta kahvia myytiin kaupoissa. 1950-luvulle saakka. Kuvassa keskellä olevat ...

Odottamattomia aarteita - Metropolia

on hyvä käytää musiikkia, jossa ei ole sanoja, koska laulun sanat ohjaavat liiaksi mieli- kuvia. ... Kaikki muutkin hipaksi joutuvat liikkuvat ... niin, etä kun joku mokaa, kaikki nostavat kätensä ylös ja heilutavat niitä sanoen vaik- kapa ”Jee!”.

HÄMEENLINNAN KAUPUNKI HÄMEENLINNAN YHTEISKOULUN ...

31. joulukuu 2016 ... Kulttuuriympäristöpalvelut Heiskanen & Luoto Oy ... nustyö Oy, Vesijohtoliike Ottela Oy, Renkama Oy ja Maalausliike Veljekset Envall. Peruskivi ...

hämeenlinnan seurakuntayhtymä - Hämeenlinnan seurakunnat

12. joulukuu 2019 ... Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna ... laadittu talousarvioraami vuodelle 2020 päätyy 8.830 euron ylijäämään (vuoden 2019.

aarteita vai inhotuksia? - Lauda - Lapin yliopiston julkaisuarkisto

väntekeväisyyskirpputoreilla voi olla myös noutopalvelu suuremmille ... aatetta edustavat esimerkiksi Pelastusarmeija, Suomen Punainen Risti, Fida ja UFF.

Andalusian aarteita ja aurinkoa syksy 2020 ... - Yhdistysavain

Huomioithan, että erikoisruokavalioita ei voida taata, sillä joissakin kohteissa niiden toteuttamismahdollisuudet ovat rajalliset. Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy.

hämeenlinnan latu 45 vuotta - Hämeenlinnan Latu ry

Hiihto- ja ruskamatkat jatkuvat yhä, mutta varsinaisia oppaita niillä ei ole. ... Late Lehto ja Niko Silen hoitivat velvollisuutensa tinkimättä Ylläksen. Riemuliiterissä ...

Hämeenlinnan Latu Jäsentiedote 2/19 - Hämeenlinnan Latu ry

26. syyskuu 2019 ... Telttavaihtoehdoista esillä olivat laavuteltat, tunneliteltta ja puolijouk- kueteltta. Lisäksi yövyttiin laavussa ja tentsilessä eli ns. puumajoitteessa.

Hämeenlinnan rautatieasema

rakennettu rautatiehotelli, matkustajakoti Vanaja, joka on säilynyt asuintalona. ... nertävä tapetti, päätyseinässä on ruskeanpunainen maali. Katto ja seinän ...

Hämeenlinnan Moottorikerho ry

7. joulukuu 2015 ... Muuta tietoa tämän kerhon toiminnasta ei ole tiedossa. Hämeenlinnan Moottorikerho ry:n perustava kokous pidettiin Hämeenlinnassa Ravintola.

Hämeenlinnan korkeakoulukeskus

HAMK Tech Research Unit Laboratories. O. Sosionomi-, sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajakoulutukset //. Degree Programmes in Social Services, Nursing, ...