Sähköinen perhekeskus Kehittämistarpeet ... - Valtioneuvosto

10. joulukuu 2018 ... palautettavissa internetin kautta, sähköisiä itsearviointeja, päivähoidon sähköistä ... ole yhtä hyvät. Sähköinen asiointi voi täydentää, mutta ei korvata, perinteisiä palveluita. ... Omasote, Virtu.fi ja Oulun malli Lapsuus.ouka.fi.

Sähköinen perhekeskus Kehittämistarpeet ... - Valtioneuvosto - Asiaan liittyvät asiakirjat

Sähköinen perhekeskus Kehittämistarpeet ... - Valtioneuvosto

10. joulukuu 2018 ... palautettavissa internetin kautta, sähköisiä itsearviointeja, päivähoidon sähköistä ... ole yhtä hyvät. Sähköinen asiointi voi täydentää, mutta ei korvata, perinteisiä palveluita. ... Omasote, Virtu.fi ja Oulun malli Lapsuus.ouka.fi.

Sähköinen asiointi - Valtioneuvosto

9. elokuu 2018 ... Tullin Nettituonti-palvelua. Tällöin vastaussanomaa ei toimiteta asiakkaan tietojärjestel- mään, vaan asiakas noutaa asiakirjan Tullin ...

ÄÄNEKOSKEN PERHEKESKUS

perheohjaus, varhaiskasvatuksen tuki, perheneuvola, neuvola eroneuvo ... ÄÄNEKOSKEN PERHEKESKUS. Terveyskatu. Koulunmäki. ▫ Äitiys- ja lastenneuvola.

Perhekeskus 2018 - Socca

2. lokakuu 2018 ... vauvaperhetyö ja pariterapia. •Lapsiperheiden ... Vantaa. Uusimaa. Siuntio. Väestö ja alle 18 v. lukumäärä kasvavat. Väestö kasvaa, mutta alle ...

Kainuun maakunnallinen perhekeskus - Eduskunta

Kajaani. Perhetyö. Perheneuvola. Lastensuojelu. Äitiys-ja lastenneuvola. Perhekeskuksen kohtaamispaikka. Aikuissosiaalipalvelut. Vammaispalvelut.

taideneuvolatoiminnan kehittäminen perhekeskus ... - Theseus

Nöpönenän. (sipaise nenää). Ja hymyilevän suun. (kosketa huulia tai piirrä sormella hymysuu huulten alle). Pyörittelin suloisen vatsapallon. (vatsan pyöritystä).

oulunkaaren perhekeskus - Oulun kaupunki

30. syyskuu 2010 ... jonka jälkeen kartoitettiin Iin, Pudasjärven ja Utajärvi- Vaalan ... liiton paikallisosaston ja seurakunnan edustajat sekä Vaalassa 4H:n edustaja ...

lapset puheeksi - Äänekosken perhekeskus Kerkkä

Lapset puheeksi -menetelmä Äänekoskella. Lapset puheeksi -neuvonpito ... seminaarissa 23.5.2019 klo 12-16 Äänekosken ... äitiys- ja lastenneuvolassa.

Uudenmaan perhekeskus 2018 - LAPE Uusimaa

31. joulukuu 2018 ... vauvaperhetyö, pariterapia) ... Pariterapia ja yhteistyö aikuisuuden tuen ... Vantaa. Uusimaa. Siuntio. Väestö ja alle 18 v. lukumäärä kasvavat.

verkostomainen perhekeskus keski-pohjanmaa - Soite

25. helmikuu 2019 ... LENE-yhteistyö: Kokkolassa Koivuhaan, Peurankadun, Tulliharjun ja Kiviniityn päiväkodit, Toholammin päiväkoti, Kannuksen päiväkodit.

Perhekeskus lasten ja perheiden palveluiden tarjoajana - Julkari

3.2.6 SoPeVa - avoin kohtaamispaikka ja päiväkoti perhekeskuksen palveluverkostossa ................. 30. 3.3 JIK-perhekeskus nyt – tuloksena muuttunut ...

avohuollon apteekkitoiminnan kehittämistarpeet

24. maaliskuu 2011 ... Apteekit ja sivuapteekit ovat sijoittuneet suurten asia- kasvirtojen ... tuhannen asukkaan asukastiheyteen yltää Suomessa vain Helsinki, Kerava, ...

Työhönvalmennus ja sen kehittämistarpeet - Helda

Avainsanat: työhönvalmennus, ammatillinen kuntoutus, mielen ter veyskuntoutujat ... 4 kelAn T yÖhÖnvAlmennukSeen oSAllISTuneIden kokemukSIA.

Päihdepalvelujen tilanne ja seudulliset kehittämistarpeet ...

Kortesjärvi, Lappajärvi ja Ylihärmä sekä syyskuussa 2006 Vimpeli. Kauhavan ... Päihteiden vuoksi sairaaloiden ja terveyskeskusten vuodeosastoilla hoidetut.

Tavaraliikenteen ratapihojen kehittämistarpeet - Julkaisut

luneet Ratahallintokeskuksesta Jukka Salonen (puheenjohtaja),. Juha Haapakoski, Pentti Hirvonen, Raija Karkkonen, Vesa. Kärkkäinen, Tapio Raaska, Seppo ...

Kaukoliikenteen palvelutason nykytila ja kehittämistarpeet

31. toukokuu 2011 ... Vaikutusselvitys kilpailun avaamisesta rautateiden henkilöliikenteessä. Expressbussi-liikenne, 24.3.2011. www.eb.fi. Finavia (2011).

Viestinnän nykytilanne ja kehittämistarpeet - Eläkeliitto

Toiveena, että yhdistykset järjestävät oman tilaisuutensa samaan aikaan ... Yhdistysten kakkukuvia julkaistaan Eläkeliiton verkkosivuilla, ... Oulu 27.11.2019.

Ilmanlaadun seurannan kehittämistarpeet Esimerkkitapaus ... - JYX

20. syyskuu 2010 ... 1998), merissä (Stubbins ym. ... ja Ylöjärvi (Tilastokeskus 2009b). ... Ylöjärvi. Urjala. Vesilahti. Virrat. 5.2 Ilmanlaadun tarkkailu ja tiedotus.

kaksoisdiagnoosipotilaan hoidon kehittämistarpeet ... - Theseus

11. joulukuu 2017 ... Päihdepsykiatrian klinikkaan kuuluu päihdepsykiatrian poliklinikka ja vuodeosasto. Päihdepsykiatrian poliklinikalla toteutetaan avohoidon ...

Pelastusopiston harjoitusalueen kehittämistarpeet ja liiketoiminta ...

SELKO hankkeen tavoitteina olivat Pelastusopiston harjoitusalueen toimintojen kartoitus ... sen jälkeen, kun lukujärjestys ja tilavarausohjelma ovat ajan tasalla.

Suomen pelialan koulutus ja sen kehittämistarpeet - Neogames

Invest in Finlandille 2007n keväällä tehdyssä selvityksessä yhtenä pelitoimialan kehityksen uhkana mainittiin työvoimapula ja koulutuksen jääminen jälkeen alan ...

Liite 6. Ratainfran kehittämistarpeet alueellisen junaliikenteen ...

15. lokakuu 2018 ... Varsinais-Suomen alueella rataosilla Turku–Uusikaupunki, Turku–Loimaa ja ... Maskussa maankäyttö on kehittynyt vanhan aseman ympärille.

Maaseudun yritysten neuvonta- ja kehittämistarpeet Pohjois ... - UEF

ruusumarja marja-aronia marjat (mustaherukka, tyrni, mansikka, vadelma). VIHANNEKSET, JUUREKSET, YRTIT, KASVI-. HUONE kesäkukat puutarhatoiminta.

Metsäverotuksen kehittämistarpeet metsä- ja ... - Jukuri - Luke

Vaikutuslaskelmat metsätilan sukupolvenvaihdosten edistämisestä . ... Myös yhtymän osuuden osto on verotuksellisesti kuolinpesän osuuden ostoa ... Velkarahalla hankintaa taas rajoittaa se, että pankeille metsätilan vakuusarvo on noin.

Moniammatillisen yhteistyön muutokset ja kehittämistarpeet ... - Julkari

tulkintaan ja tietojen vaihdon ongelmiin (Puusti- nen-Korhonen 2013; Alhainen 2014), ... Carita Kuus- keri (2013) tiivisti avohuollon sosiaalityöntekijöi-.

Taiteen perusopetuksen tila ja kehittämistarpeet Helsingissä

asiantuntijanaan kulttuurisuunnittelija Reetta Sariola (kulttuurikeskus), ja ... Peltonen, Petri (2013): Ympäristötekijöiden yhteys musikaalisuuden Kehittymiseen ja.

Päihdepalvelujen tilanne ja seudulliset kehittämistarpeet Keski ...

Vähittäismyyntiluvat vuonna 2004. Alko. Luovutusp. C-luvat Tilaviini lkm lkm lkm lkm. E-Pohjanmaa 15. 9. 319. 2 ... Eija Mikkola. Hakalahden koulu, työryhmän ...

Mielenterveystyön tilanne ja kehittämistarpeet Vaasan kaupungissa ...

Mielenterveystyön organisoituminen Vaasan kaupungissa. 8. 3. ... Krannila. 8. 8 x. x x. 6,7 0,1 0,1. 6 0,5 0,83 0,75 3,3 0. Hemgården. -Boende. 8. 8 x 1 9. 6,3 0,2 ...

perämeren rannikon kalasatamat nykytila - kehittämistarpeet

Kalastus Perämeren rannikolla kasvoi voimakkaasti 1970-luvulla, kun troolikalastus yleistyi. Sa- maan aikaan myös mm. pyydys- ja alustekniikan kehityksen ...

Kallaveden ja Unnukan säännöstelyn kehittämistarpeet ja - Doria

tuvat vuonna 1961 valmistuneen Palokin voimalaitoksen kautta Varisveteen. Juo- ... samassa tasossa olevat lammet ja pienet järvet jäävät kokonaan eristyksiin.

Yrityksille suunnatut päästölaskurit ja niiden kehittämistarpeet

25. huhtikuu 2019 ... Täytettyänne laskuriin tiedot saatte Hiilijalanjälki-välilehdelle järjestönne hiilijalanjäljen ja näette mistä hiilijalanjälki muodostuu. Hiilijalanjäljen ...

Päihdetyön tilanne ja kehittämistarpeet Vaasan seudulla - Etelä ...

23. tammikuu 2008 ... Tämä nykytilaselvitys on Vaasan seudulla käynnistyneen ... Laihialla sijaitseva Kyrönmaan työvoimatoimisto palvelee Laihian, Isonkyrön ja Vä-.

EDI (SÄHKÖINEN IONINVAIHTO)

KORKEATASOINEN IONIVAIHDETTU VESI. EDI-laitteistoa käytetään matalan johtokyvyn suolapoistetun veden valmistamiseen. Oikean esikäsittelyn kanssa ...

sähköinen talokirja - Theseus

23. huhtikuu 2013 ... Tavoitteena oli, että talokirja sisältäisi talon elinkaaren tontin ostamisesta asumiseen ja siihen kohdistuviin huoltoihin. Toteutustavaksi valittiin ...

MML:n sähköinen asiointi - Maanmittauslaitos

6.9.2017. Kuntien ja Maanmittauslaitoksen yhteinen kiinteistötehtävien koulutuspäivä. 1 ... kirjaamisasioiden asiointitarpeita varten. • Luodaan edellytykset sille ... Toteutetaan verkkokauppa, josta voi ostaa kiinteistöihin ... asiointi.maanmittauslaitos.fi/ ... tietoja. Voi myös hakea tietoja kiinteistökaupoista, rakennuksista sekä.

SÄHKÖINEN YLIOPPILASTUTKINTO - REAALIAINEET

2016 tutkinnosta alkaen. Aikataulu on ... MAANTIEDE - syksy 2016 ... Sähköinen maantieteen koe avaa uusia mahdollisuuksia mitata kokelaan taitoa tulkita.